Végre itt a pulóverek ideje

Annyira izgatott vagyok! Ősz van, hideg van, gyakran esik az eső. Joggal kérdezhetitek, hogy akkor miért is? Mert az ősz az egyik kedvenc évszakom, a nyári forróság után a levegő egyre hűvösebb lesz és ez azt jelenti, hogy most végre elővehetem az összes őszi szettemet, így az általam kedvelt pulóvereket is.

Sokan ódzkodnak az online vásárlástól, ami teljesen érthető, hiszen nem tudjátok megpróbálni a kiválasztott terméket és bár a webáruházak lehetőséget adnak a termék visszaküldésére, ez akkor is egy plusz macera és esetlegesen plusz költség is. Viszont pulóverek esetében én jó szívvel ajánlom a webáruházakat, mert szerintem ezekkel a termékekkel nehéz mellé nyúlni, hisz a pulóverek általában XS, S-M és L-XL méretűek, így mindig van egy kis mozgástér.
Pár nappal ezelőtt eszembe jutott két oldal, amit szeretnék ajánlani Nektek, hisz én is többször vásároltam már tőlük. Az egyik a modapannacotta.hu, a másik pedig a shop.nordstrom.com Mindkét webáruházban gyönyörű pulóvereket találtam és eddigi tapasztalataim alapján a pulóverek minősége kiváló és az áraik sem vészesek.

A képen egy gyöngyökkel díszített pulóvert viselek, amit a www.modapannacotta.hu oldalról vásároltam. A novemberi időjáráshoz számomra ez a tökéletes pulóver: nem túl vastag, nagyon puha és gyöngyös!
A gyöngy nem csak nyakláncként vagy fülbevalóként hordható, díszként egy felsőn, egy pulóveren is pompás kiegészítő, azonnal feldobja és nőiességet kölcsönöz akár egy mostanában divatos oversize pulóvernek is.
Én mindig is imádtam, szerintem nagyon elegáns és olyan szép, amikor megcsillan rajta a fény. Ti szeretitek a gyöngyöket? Ha igen, akkor mindenképp keressétek fel ezeket a weboldalakat, mert még találtam pár gyöngyökkel díszített pulóvereket, szóval érdemes csekkolni! 😉

Én most egy bőrszoknyával és combcsizmával párosítottam ezt a pulcsit, de jól mutatna bőrnadrággal vagy farmerrel is. Sőt! Nektek melyik a kedvenc pulcsitok? Ha pedig kíváncsiak vagytok az én további kedvenceimre, akkor kövessetek  @hbettina_ instagram profilon is.