SANDALIA PARFÜMBEMUTATÓ A CHERRY GARDENBEN

Sziasztok! Nemrég egy igazán különleges niche parfümház legújabb parfümjének bemutatóján jártam a Cherry Garden parfümériában.
Az Acqua di Sardegna olasz márka Sandalia Luxury kollekciója hét egyedi kompozícióból álló gyűjtemény, melyeket Szardínia szigetének különleges légköre ihlette. Megszemélyesíti a termékeny területeket, a büszke és odaadó embereket, akik ott élnek, és tisztelik a sziget történelmét, hagyományait és legendáit. 

Rengeteg újdonságot tudhattunk meg a parfümházról, a teljes kollekció történetéről, illetve betekintést is kaptunk a szardíniai emberek mindennapi életébe. A parfümöket azzal a céllal alkották meg, hogy aki járt már a szigeten magával tudjon vinni egy darabka emléket, ezzel is csökkentve honvágyát. A parfümök viselésével kitörölhetetlen emlékeket ébresszen fel, amelyek velünk maradnak. Egyedi pillanatok, amelyeket a bőrünkön viselhetünk. 

Minden illat egy történetet mesél el. Aki Szardínia szigetére látogat, vagy viseli a parfümkollekció valamelyik darabját, az egy végtelen élmény főszereplője lesz. Ez egy varázslatos hely, mely a szél hangjával és a hullámok dallamával, egyedi és illatos érzelmeket vált ki.
Az Illataik kivétel nélkül csodálatos medditerrán érzetet ábrázolnak. A pafümök üvegei mind egy jelet, egy egyedi amulettet hordoznak magukon, melyek az ókori szardíniai helyekre és legendákra utalnak. Az illatok nevei egy egész történetet hordoznak, amelyek szorosan kapcsolódnak a sziget minden sarkához.

Az olasz parfümök hagyományainak egységeiből fakadó néha meglepő és szokatlan aromák, mint a citrusfélék és lédús zöldek élénkítő jegyeivel kezd a parfüm, épp, mint egy friss szellő, amely összefonódik és eltűnik a meleg, érzéki akkordokban. A füstös patchuli és a moha varázslatos tinktúrája lágyságot és eleganciát ad az aromának, a pézsma pedig csábító, kitartó vonallal egészíti ki a kompozíciót.

A kollekció új darabja a NIXIAS a lelkünk illata, a kompozícióban szereplő férfias elemek által kifejezett lelki erő, amely kiemeli a bennünk rejlő ösztönös és érzéki erőket. Az üvegen egy aranyszínű bika szimbólum látható.

Az Acqua di Sardegna kollekcióból a személyes kedvencem a LÓ kompozíció lett, amely egy olyan érzéki illat, amely már abban a pillanatban elbűvölt. A parfümöt Sorgono városának szentelték, benne a zöld, páfrányos és pézsmás jegyek, az édesebb sáfrány fűszer körül forognak, ami ahogy a mondás is tartja „drágább, mint az arany”. Sötét üvegből készült, szilárd trapéz alakú palack, amit a szardíniai arany amulettel díszítettek, a jó és a rossz közötti örök harcot szimbolizálja. A parfümnek nincs neme, unisex és a zöld aromás illatok csoportjába tartozik. A grapefruit és a zöld jegyek élénk akkordjaival kezd, amelyek összefonódnak az édes fahéj és az illatos sáfrány aromájával. A szívben lédús muskátlik és zöld alma duett érződik, majd a bőr és a moha vonalával folytatódik, amelyet füstös, alig érzékelhető pacsuli tompít.

A bejegyzés végére pedig tartogattam Nektek egy jó hírt, mert 10.000 Ft feletti vásárlás esetén a „cherrybetty2019” kuponkóddal 10% kedvezménnyel tudtok vásárolni a https://www.cherrygarden.hu/ webshopról, illetve személyesen is az üzletben, aminek a címe: 1065 Budapest, Nagymező utca 47.