Illatos ibolya| L’Erbolario TESZT

Sziasztok! Ebben a bejegyzésben egy olasz márka termékeit szeretném bemutatni, ami nagyon közel áll a szívemhez. Nem ez az első tesztem a L’Erbolariotól, hiszen igazán remek illatcsaládokat találhatunk a kínálatukban. Most az Accordo Viola termékcsaládról hoztam egy bejegyzést.

„Az erdők csendes árnyékában egy lágy, édes illatú virág nyílik: az ibolya, amely a virágok nyelvén az egyszerűség lényegét és az őszinteséget jelenti, sőt, a legromantikusabb szerelem átadója is.”

Testápoló ibolya kivonattal – Accordo Viola illatú testápoló krém
(8.817 Ft/200 ml)
Az első, amit tanácsolnék, hogy tusolás/ fürdés után közvetlenül alkalmazzátok a testápolókat. Hogy milyen gyakran, az rajtatok áll, lehet reggel-este, este vagy reggel, pár naponta, ahogy igényli a bőrötök.
Mielőtt kinyitottam a tégelyt, volt egy elképzelésem arról, hogy milyen illata lesz, de felülmúlta a várakozásomat. Édes-virágos illata van, de első szaglásra nem igazán ibolyás, viszont ha nagyon mélyen beleszippant az ember, akkor lehet érezni, ahogy megérkezik egy enyhe ibolya illat.
A textúrája nagyon kellemes, krémes, nagyon könnyű és nagyon gyorsan el lehet oszlatni a bőrön, gyorsan be is szívódik.
A bőr feszességének megőrzéséért a benne lévő pamutolaj, olíva és babassu olaj hármas hatása felel.  A testápolóban található még szójából nyert E vitamin, amely ellenőrzés alatt tartja a sejthártyák fiziológiai integritását. Ezen felül az árvácskakivonat illetve az illatos ibolya, melyeket nagyszerű hatóanyagok tesznek még nemesebbé.
Akinek extra száraz a bőre, annak szerintem ez kevés lesz, mert nem egy zsíros, gazdagon hidratáló termék, bár nem is ígéri ezt. Száraz és normál bőrre jó szívvel ajánlom, mert remekül érezni a hatását.

Parfüm ibolya és jázmin illattal – Accordo Viola illatú Eau de Parfum
(10.059 Ft/50 ml)
Maga a parfüm is ultra nőies, púderes és érzéki. Igazán meleg, kissé fűszeres illat, én a jázmint kevésbé érzem benne viszont az ibolyát igen. Nem túl nehéz, megvan benne az a virágos frissesség, amit én kifejezetten szeretek. Ez egyértelműen egy virágos, vidám, vibráló illat, hétköznapokra tökéletes, sokszor jobb kedvem lesz attól, hogy magamra fújom.
Nehéz eldönteni, hogy ez inkább egy nappali, vagy alkalmi illat. Viszont szerintem ez egy olyan illat, ami fiatalabb és idősebb korosztálynak egyaránt jól állhat.

Kézkrém ibolya és árvácska kivonattal – Accordo Viola kézkrém
(4.182 Ft/75 ml)
Szeretném előre leszögezni, hogy imádom az olyan kézkrémeket, amiket magammal tudok vinni és napközben is használhatom, mert gyakorlatilag azonnal beszívja a bőr. A nyári időszakban tökéletes társam volt, mert hiába a nagy meleg, akkor is működött. A L’Erbolario kézkrémeiről gyakorlatilag egyöntetűen elmondható ez a jó tulajdonság. Értékes hatóanyagai között megtalálható a pamutolaj, a jojoba viasz és a szójamagvak.
Az ibolyás kézkrém minden szempontból tökéletes számomra. Picit lágyabb állagú, egyáltalán nem folyós, vagy ilyesmi, de gyorsan beszívódik és nagyon jól hidratál, igazán puhák lesznek utána a kezeim és természetesen az illatát is nagyon szeretem, nyerő darab, nálam telitalálat.

Szappan ibolya és árvácska kivonattal – Accordo Viola szappan
(2.148 Ft/100 gr)
Erre a szappanra nagyon kíváncsi voltam, mert az előző tesztben írtam a mandarin, keserű narancs és lampionvirág-kivonatú szappanról, ami nálam óriási  kedvenc volt. Az első használat előtt már megvoltak pont emiatt az elvárásaim, kicsit tartottam tőle, hogy ez nehezen, vagy nem nagyon habzik majd, de szó sincs ilyesmiről. Nagyon krémes állagú, nagyon kellemes érzés mosakodni vele.
Kellemes illata van, nem tolakodó, természetes ibolya illat. Kicsit sem szárít, épp az ellenkezője, hidratáló és tápláló hatású, így nagyon puha lesz utána a bőröm.

A termékeket itt éritek el.

Ha tetszett amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is.