Fürdőruha-körkép: találd meg a kedvenc fazonodat!

Idén egy kicsit későn indult a nyár, hiszen konkrétan télből a nyárba ugrottunk egy minimális tavasszal megspékelve, így sokan még most keressük a megfelelő bikinit a boltokban. A forróság is elviselhetőbb a vízparton, ezért úgy döntöttem, hogy összeszedem nektek hogy mely fürdőruhák a divatosak idén nyáron.
A mai bejegyzésben a Manzara oldalon található fürdőruhákat vettem górcső alá, elég széles a választékuk, rengeteg stílusból válogathatunk, a klasszikusoktól, merészebbektők, a sportosan át, egészen az egyrészesig. Kifejezetten szimpatikus, hogy a képek alatt a termékeket a vásárlók is tudják értékelni, így máris könnyebb választani. Remélem ez a kis válogatás hasznos lesz számotokra is.

Ellentétben az előző évekkel, az idei bikini trendeket egyértelműen az élénkebb színek, és fodrok urlaják. Utóbbiakat egy sorttal is viselhetjük, ha épp nem a strandon vagyunk. A fodros bikinifelsők a kisebb mellűek számára még hasznosak is lehetnek, ugyanis a mellrészen viselt fodrok teltebbnek láttatnak.

Az idei nyári trendekben nagy szerepet kap a virágminta, emellett a pálmafás idén is trendinek számít, akár kihívóbb, akár sportosabb fazonban is.

Ebben a szezonban hódít retró hatású pöttyös fürdőruha minta. Sokunknak a gyermekkorunk nyarainak emléke jut róla eszünkbe, azonban egy jól eltalált dögös darabban senki sem fog gyerekesnek tartani, sőt!

Szintén a régi időket felevenítvén újra divatba jöttek a magas derekú bikini alsók, természetesen már a 2019-es trendnek megfelelően átalakítva. Amellet, hogy kifejezetten csinos, még hasznos is, mert segít elrejteni azt a bizonyos felelsleget a hasunkon. 🙂

Azoknak akik bizonytalanok, hogy bikinit vagy egyrészest válasszanak, azoknak remek alternatíva lehet a trükössebb átmeneti fazon.

Ha csíkokról van szó, én igen elfogult vagyok ebben a témában. A tengerészstílust minden évszakban szeretem, és az a legjobb benne, hogy különböző csíkozású bikiniket is lehet egymással kombinálni. Az ideális csíkozás választása attól függ, hogy milyen hatást szeretnénk elérni vele. A vízszintes csíkozású bikinik optikailag push up hatást keltenek mellrészen, míg a függőleges csíkozásúakban karcsúbbnak lehet tűnni.

Évekig hódított a bikini és háttérbe szorult az egyberészes, de már pár éve kezd betörni újból a divatba. Ha egyrészesről beszlünk, akkor azok a kedvenceim, amelyekben van valami extra, legyen ez a minta vagy a fazon terén. A képeken is olyan egyberészeseket gyűjtöttem össze, amelyek igazán izgalmas mintákkal rendelkeznek. Emellett van egy jótékony hatásuk, a problémás területeket mellen is nagyszerűen eltakarjék.

A képeken látható fürdőruhákat a www.manzara.hu oldalon megtalálhatjátok. Nektek melyik trend tetszik a legjobban?