Folyékony fiatalság… avagy a Collagen Cocktail

A ráncok, és a bőrfiatalítás nem feltétlenül az idősebb korosztály problémája. Számos tényező játszik szerepet ebben a folyamatban, és ezt már fiatalabb bőrön is észre lehet venni. A kozmetikusok és bőrgyógyászok azt javasolják, hogy aki szeretné, hogy bőre fiatal maradjon, annak már 25 éves kora körül komolyan el kell gondolkoznia a megelőzés fontosságán, és mikéntjén is. Szerintem senkinek sem mondok újdonságot azzal ahhoz, hogy a bőröregedést megakadályozzuk, nem csak külsőleg kell foglalkoznunk az arcunkkal, hanem belülről is táplálni kell a bőrt. A bőrfeszesség csökkenése főként a kollagéntermelés csökkenésének tudható be, azaz idővel a kollagéntermelés csökkenni kezd, és szépen lassan megszűnik. Az viszont jó hír, hogy a sejtek képesek a megújulásra, és ezt a belsőleg fogyasztott kollagén nagyban segíti. Többféle kollagénital kapható, viszont ezek sem egyformák. Mielőtt kiválasztanánk a legmegfelelőbbet, érdemes alaposan utánajárni, hogy milyen összetevőket tartalmaznak, illetve tartalmaznak-e beépülést segítő C-vitamint, mert ez a vitaminok és egyéb bőrszépítő hatóanyagok mellett szintén nagyon fontos.

Azt hiszem én megtaláltam azt a termékcsaládot amit a legjobbnak tartok, erről szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat.

Collagen Cocktail (barack ízű)
(13.400 Ft/500 ml)
A Collagen Cocktail valamennyi bőrtípusra ajánlott, javítja a bőr állapotát, erősíti a hajat és a körmöket, illetve a kötőszövetet. Összetevőit tekintve nagyon gazdag: kollagén, hialuronsav, elasztin, kollagén-peptid, C-vitamin, A-vitamin, cink, és biotin. A kozmetikában az  A-vitamin szerepe rendkívül sokoldalú, ez nemcsak a bőrre, de a hajra, és a körömre is jótékony hatással van. A C vitamin növeli a bőr ellenálló képességét és elősegíti a kollagén termelést is. Ezeknek az összetevőknek az együttes hatása segíti a bőr állapotának javulását, a ráncok visszahúzódását, a bőr feszességének javulását.
A szuperkoncentrátumot lefekvés előtt érdemes fogyasztani, mert ez a legoptimálisabb időszak a sejtek megújulására. Többektől hallottam már, hogy nem jött be az íze, nekem semmi gondom nem volt vele, én magában iszom mindig. Kellemes barackos íze van, persze van egy kis mellékíze, de tényleg semmi gondot nem okozott a megivása. Meg kell szokni, semmi több. A szuperkoncentrátumot könnyedén az üveg tetején található adagolóval lehet kimérni. Nem mondhatom, hogy túl vagyok a teljes kúrán, de mióta használom, egészen jól látható eredményeket tapasztaltam. Nehéz megfogalmazni, hogy pontosan mi ez a változás, de talán legtalálóbb, hogy az arcom sokkal kisimultabb, rugalmasabb lett tőle.

Anti-aging arcápoló komplex
(12.400 Ft/50 ml)
Csomagolása nagyon ízléses és igényes. A krémet könnyen el lehet oszlatni és gyorsan beszívódik. hatása egész nap tart. Összetevői között megtalálható a kollagén, a hialuronsav és az elasztin, ez a három összetevő intenzíven részt vesz a ráncok mélységének csökkentésében és a bőr rugalmasságának javításában. A plankton EPS, egy anti-aging hatóanyag, amely fokozza a bőr saját kollagén és elasztin termelését és csökkenti a ráncok mélységét. Azonnal hidratál és ami fontos volt nekem, hogy egyáltalán nem zsírosítja az arcomat! Napi kétszer kenem be vele az arcom és a nyakam. Megemlíteném, hogy sokan elkövetik azt a hibát, hogy csak az arcukon alkalmazzák az anti-aging krémeket, ezért sokszor lehet látni, hogy valakinek gyönyörű az arca, de a nyakán és a dekoltázsán már tökéletesen látszik a valós kora. Mindenképpen terjesszétek ki a bőrápolási rutinotokat a nyakra és a dekoltázsra is. Na de vissza a krémre. 🙂 Reggel és este is imádja a bőröm, remek a hidratáló hatása, puha és kellemes tapintású lesz tőle a bőröm. Ami a legfőbb pozitívum ebben a krémben, hogy egyszerre hidratál, csökkenti az arc szárazságát és nem zsírosítja be a bőrt. Szuper arcápoló, nálam csillagos ötös!

A termékeket itt éritek el.