ERDÉLY KINCSE | AMBROSIAN

Az utóbbi időben egyre jobban nő a tudatos vásárlók száma, akiknek fontos, hogy milyen termékekkel tisztálkodnak és mit kennek a bőrükre. Ahogy én látom, elsősorban azok keresik és használják a természetes anyagokból készült kézműves termékeket, akik a nagyobb üzletek polcain található kozmetikumokban valamiért csalódtak és valami természetesebb termékre vágynak.

Az AMBROSIAN egy erdélyi kézműves termékcsalád, amiben újraálmodták őseink gyógymódjait és beleszőtték a jelenkor készítményeibe. A termékek alapja a gyógynövények kavalkádja és az illóolajak mellett a kókusz és repceolaj, melyek önmagukban is pozitív hatást gyakorolnak a bőrre.

Hozzám egy szuper kis válogatás érkezett, három szappant volt lehetőségem kipróbálni, mindhárom szappan más és más összetevőkkel bír és különböző feladatok elvégzésére hivatott. Közös alapanyagaik a különféle gyógynövények, az ásványi anyagokban gazdag kókuszolaj és a vitaminokban gazdag repceolaj. A szappanok 90 grammosak, nagyon szép és egyedi lekerekített formájuk van, így kényelmesen elférnek a kezünkben. Egyedül azt említeném meg negatívumnak, hogy nekem már túl lágynak hat a szappan és így a nyári melegekben a használat során deformálódik.

A MYROSE kézműves szappan tisztítja a bőrt, antibakteriális hatása van. Illata mennyei, számomra a nyári időszak velejárója a rózsa, így egy meleg nyári estén nagyon jó érzés zuhanyozni ezzel a szappannal. Érzékeny, száraz és érett bőrre egyaránt ajánlott. A szappan alapja a kókuszolaj, melynek természetes antioxidánsai az A-, D-, és E-vitamin, a repceolaj hatóanyagai révén jótékonyan ápolja a bőrt, emellett biztosítja a hatóanyagok és a vitaminok felszívódását. Jó habzást ad a szappannak.

A MENTHOL kézműves szappan igazi frissességet ad. Ha a bőröd nem túl érzékeny, és egy fárasztó nap után, vagy a nyári forróságban felfrissülésre vágysz, ha segíteni akarsz a bőrödnek felébredni, akkor ez a szappan a legjobb választás. Nem csak nőknek ajánlott, hanem sportos férfiaknak is, akik a nyári felfrissülést egy igazi fürdővel szeretik megkoronázni. A hűsítő hatású borsmenta tartalmának köszönhetően hatékony a baktériumos fertőzésekkel szemben, csökkenti a faggyútúltermelést és a pattanásokat is mérsékli. A menta megszámlálhatatlan panaszra gyógyír, nem mellékesen hajnövesztő hatása is van.

A BALANCE kézműves szappan az igazi egyensúlyteremtő készítmény, a muskátli illata nem csak testet, de a lelket is harmóniába hozza. Geránium olajat tartalmaz, melyet a nehezen gyógyuló sebekre és bőrápolószer
(száraz bőrre) alkotórészeként is használják. Faggyútermelés-szabályozó hatása miatt még a kifejezetten száraz bőrt is hatékonyan kezeli. A gerániumolaj segít a méregtelenítésben és a narancsbőr enyhítésében. Mélyhidratáló hatásának köszönhetően csökkenti a testápolás szükségességét.

RELAX – Relaxing Natural Cream
A természetes összetevők egyedi kombinációja gondoskodik a bőr hidratálásáról, valamint ránctalanító hatása is van. A gyógynövények (körömvirág, levendula, cickafark, citromfű) és a koffein por segíti a bőr megújulását és fiatalos ragyogást kölcsönöz neki. Én könnyű krémnek mondanám, hiszen nem annyira zsíros és nekem kicsit hűsíti is az arcomat. Felszívódását tekintve viszont én inkább estére ajánlom, mert a bőröm csillog/fénylik tőle. Hatását tekintve nagyon jó kis termék, pár napos használat után már érezhetően jobb volt a bőröm állaga tőle, sokkal puhább, és kiegyensúlyozottab lett. Szerintem tökéletes zárása lehet az esti arcápolási rutinunknak.

A termékeket itt éritek el, www.ambrosian.ro és itt tudjátok megvásárolni: ambrosianprod@gmail.com +36 06 20 265 8063 Remélem tetszett a cikk! Köszönöm, hogy elolvastátok, gyertek legközelebb is!