DR IMMUN | szappan teszt

A Magyar Termék Nagydíjas DR. IMMUN szappanjai kézműves termékek, első osztályú olajok és zsírok felhasználásával, főként magyar gyógynövényeket tartalmaznak, emellett előállításukkor törekszenek a minél magasabb minőség elérésére.

DR. IMMUN KÁVÉ SZAPPAN
(1.300 Ft/110 gr)

„Ez a különleges, sötétbarna szappan egzotikus színét kiváló minőségű és extra magas koncentrációjú feketekávé-tartalmának köszönheti. Igazi kényeztetés, hiszen a koffein regenerálja, ápolja, és selymesen simává varázsolja a bőrt. A készítmény kiváló minőségű kókusz- és olívaolaj tartalmának köszönhetően olyan krémesen habzik, mint egy gőzölgő Latte. Karakteres szín, karakteres illat, bársonyosan selymes tapintás. Garantáltan rabul ejt!”

Még ki se vettem a dobozából ezt a szappant, de már lehetett érezni mesés kávé illatát.  A kávé koffein tartalma előnyösen befolyásolja a bőrben zajló folyamatokat, fokozza az anyagcserét, méregtelenítő hatása van, emellett a keringést is fokozza, így növelve a bőr ellenálló képességét, és lassítva az öregedési folyamatokat. Nagyon kellemes állagú, kicsit vajasabb, krémesebb szappan, ami nagyon jól hidratálja az amúgy száraz bőröm. Krémesen habzik, nagyon tisztának érzem magam használata után, az illata sokáig érezhető, de nem túl erős, nem üt el semmilyen illatszertől vagy parfümtől.

DR. IMMUN PROPOLISZOS SZAPPAN
(1.300 Ft/110 gr)

„A propolisz illatos, balzsamszerű anyag, mely a népgyógyászati tapasztalatok alapján antibakteriális, gombaölő és fertőtlenítő hatással bír. E csodálatos, méhek által gyűjtött, jótékony hatású összetevő méhviasszal kiegészítve, egy elbűvölően különleges, gyengéden tisztító kézműves remekművet eredményez. Készítményünk barna színét, mesés illatát magas propolisz- és méhviasztartalmának köszönheti, mely által kiválóan táplálja a bőrt. Páratlanul kényeztető, valóságos szappancsoda.”

Második kedvencem a DR.IMMUN szappanok közül. A kialakítása, és a mérete is megfelelő, második, vagy harmadik használat után, már kényelmesen belesimul a tenyerembe. Krémesen, és elég bőségesen habzik, nagyon lágy. A bőrömet maximálisan táplálja, és enyhe mézes illattal burkol be, amit még órákkal később is lehet érezni. Sokáig tart, szinte alig kopik használat közben.

DR. IMMUN KÖRÖMVIRÁG SZAPPAN
(1.200 Ft/110 gr)

„A körömvirág kiváló bőrregeneráló. Mivel szerettük volna a lehető leggazdagabb módon ellátni szappanunkat e csodás gyógynövény jótékony összetevőivel, nem csupán aranysárga szirmaival díszítettük, hanem bőségesen adtunk hozzá körömvirág- őrleményt és kivonatot is. A páratlanul gyengéd bőrápolásról pedig a krémesen lágy kókuszzsír és a tápláló méz gondoskodik. Az érzékeny bőr védelme érdekében illóolaj hozzáadása nélkül készül.”

Kicsit tartottam tőle, hogy olyan gyógyszertári illata lesz, mint a legtöbb körömvirágos terméknek, de kellemesen csalódtam, mert igazán kellemes! Nem nagyon tudom mihez hasonlítani, bennem a tisztaság illatának érzetét kelti! A habja nem túl dús, ámde krémes, szépen terül. Apró szemcsék vannak benne, enyhén dörzsölik a bőrt, ami nagyon jót tesz a vérkeringésnek és felfrissít. Finom puha lett tőle a bőröm, látványosan javult az állaga is, sokkal feszesebb, nem olyan laza, mint volt.

DR. IMMUN LEVENDULA SZAPPAN
(1.200 Ft/110 gr)

„A levendula elbűvölő illatával, romantikus hangulatot árasztó lila virágaival az egyik legkedveltebb, sokak szívét rabul ejtő gyógynövény. A DR. IMMUN® levendula szappan nem csupán andalító illata teszi magával ragadó különlegességgé, hanem finom, selymes habot adó olajai is. Míg bőséges kókuszolaj-tartalma a tápláló bőrápolásról gondoskodik, a ricinusolaj krémesen habzó és gyengéden tisztító kézműves remekművé varázsolja. Levendula illóolaja felüdíti a testet és a lelket egyaránt.”

Csodálatos levendula illatával engem azonnal levett a lábamról, leírhatatlanul finom! Kókuszolaj tartalmának köszönhetően kifejezetten dús habzású, fürdés közben krémezi a bőrt. Mint az összes többi DR. IMMUN szappan, ez sem mállik, vagy esik szét használat közben, az utolsó kis darabkáig szépen egyben marad. Eredetileg ezt arctisztításhoz is szerettem volna használni, de arra nekem nem vált be, mert pár nap után észrevettem, hogy szárítja az arcom. Fürdéshez viszont imádom, selymesen puha lesz tőle a bőröm, csodás illatával pedig alig tudok betelni.

DR. IMMUN ALLERGÉNMENTES SZAPPAN
(1.300 Ft/110 gr)

„A kozmetikai allergének listáján szereplő anyagok közül egyet sem tartalmaz. Értékes olajainak és sheavaj-tartalmának köszönhető krémes habjával a lehető leggyengédebb gondoskodással ápolja és tisztítja a bőrt. Illóolajmentes.”

Ezt a szappant édesanyámnak adtam oda használatra, mivel az ő bőre allergiás, az enyém pedig nem. Úgy gondoltam így lesz a leghitelesebb a róla alkotott vélemény. Az ő tapasztalatait írom le. Közepesen habzó, de alaposan tisztító szappan. Használat után nem húzza, nem szárítja ki az érzékeny bőrt, és ami a legfontosabb, tényleg semmilyen irritációt, kivörösödést nem okoz. Tisztító hatása mellet szépen összehúzza a pórusokat is. Lassan egy hónapja használja, de most tart a felénél, így igen gazdaságos szappanról van szó.

DR. IMMUN KÓKUSZOS CSOKI SZAPPAN
(1.300 Ft/110 gr)

„ A kókusz és a csoki találkozása mindig nyerő párosítás, a kényeztetés legmagasabb dimenzióit nyitja meg a bőrápolás területén is. A hidratáló csokoládé társítva a kókuszolaj bársonyosságával a luxusfürdőzés boldog és édes élményével ajándékoz meg. E csábító szappancsoda selymes habjával, tápláló olajaival kivételes bőrápoló. Ellenállhatatlan kényeztetés kicsiknek és nagyoknak egyaránt!”

Nálam ő az abszolút nyertes! Szerintem mi nők odavagyunk a csoki illatáért, de kókusszal megbolondítva minden képzeletet felülmúló illatot áraszt. Sűrű, krémes habja extra kényeztetést nyújt a bőrnek, talán ennek a legselymesebb a habja a többi szappan közül. A benne található kakaóvaj segítségével a száraz bőrrel csodákat tesz. Elképesztően jól hidratál, finom illata belengi az egész fürdőt, de bőrön már nem ilyen erős, parfümözéskor nem érződik ki, nem zavarja meg az illatot. Egyszer mindenki próbálja ki, mert utána garantált a szerelem.

DR. IMMUN NARANCS-FAHÉJ SZAPPAN
(1.200 Ft/110 gr)

„Egzotikus összetevőkben gazdag, izgalmas szappankülönlegesség, mely diszkréten fűszeres illatával a mesés kelet varázsát idézi. A narancs illóolaj pozitív életérzést közvetítő illata, a ceyloni fahéj pezsdítő, az aranyló méz tápláló és ápoló hatásával kiegészítve a lehető legmagasabb szintű kényeztető élményt ajándékozza. Termékünk az ázsiai bársonyos kókuszolajnak és a mediterrán eredetű extra szűz olívaolajnak köszönhető selymesen lágy habja által kíméletesen tisztítja a bőrt. Távoli világok értékes kincsei egy szappanba zárva, melyek Önt is garantáltan elbűvölik!”

Ez a szappan gazdagon, krémesen habzó és remekül tisztít. Az illata igazi karácsonyi, fűszeres illat, amit nem lehet nem szeretni. Azoknak ajánlom, akik hozzám hasonlóan szeretik az intenzívebb illatokat. A fahéj-narancs kombó illatának nagy rajongója vagyok, így nálam ez alapdarab lesz! 🙂 Finom habja élvezetessé varázsolja a fürdést, hosszasabb használata után már alig kell utána testápoló. Elég sokáig elég, lassan kopik, így ár-érték arányban is megfelelő!

Ti mit választanátok? Tusfürdő vagy szappan?

A termékeket itt éritek el.