Az egészséges haj mindenkinek jár | Kristen Hair hajvitamin teszt

Erős körmökre és egészséges hajra vágytok? Akkor ez a bejegyzés Nektek szól! Már több bejegyzésemben említettem, hogy tavaly óta mekkora figyelmet fordítok a hajápolásra. Az egész sztori évekkel ezelőttre nyúl vissza, ugyanis mióta szőkítettem a hajamat, mondhatni nem nőtt. Hiába csináltam bármit, egyszerűen nem hatott. Múlt évben viszont elkezdtem tudatosan keresni olyan termékeket és praktikákat amik valóban működhetnek. Mindig nyitott embernek tartottam magam, hogy kipróbáljam az új termékeket, főleg amikor személyes szépségápolási rutinomról van szó.

Hogy őszinte legyek, mindig sok pénzt költöttem a különféle hajkezelésekre, sokuk semmi pozitívumot nem hozott, mások pedig működtek. Az egyik dolog, amit szeretek, hogy házi készítésű hajkezeléseket készítek különböző olajokkal, maszkokkal stb. és bár ezek működnek, nagyon sok időbe telik az alkalmazásuk. Tehát egy másik alternatívát is kerestem, amely praktikusabb és könnyen hozzáférhető, így jöttek képbe a hajvitaminok.
Nekem azzal kezdődött az ismerkedés a hajvitaminokkal, amikor tavaly ősszel a megszokottnál nagyobb mértékben kezdett hullani a hajam. Tudom, hogy mindenkinek hullik a haja, napi 100-200 szál még normálisnak mondható és persze ősszel a vitaminok kiürülése miatt szinte mindenki átmegy egy ilyen folyamaton, de ez már más volt. Azóta kutatom a legmegfelelőbb hajvitamint, és most szeretnék nektek bemutatni egy olyan terméket, amivel nagyon meg vagyok elégedve.

Mi is az a Kristen Hair hajvitamin? Olyan vitaminok, amelyek támogatják az egészséges hajnövekedést. Rengeteg természetes összetevővel, például biotinnel, folsavval és vitaminokkal (A, B-6, B-12, C, D, E) teli kis kapszulák, amik kifejezetten elősegítik a haj és a köröm egészségét. Ami nagyon megtetszett termékben, az az, hogy teljesen különbözik attól, amit a piac kínál, ugyanis a legtöbb hajvitamin, csak a hajnövekedésben segít. Ezzel szemben ez a vitaminkomplex számos problémát képes megoldani, mint például a hajhullást, erősíti a körmöket, a szempillák növekedését, miközben elősegíti az új, gyönyörű és erős haj elérését.
Praktikus a hajvitamin? Igen, mert egyszerű csomagolása miatt bárhová vihető. A csomagolás aranyos és csajos, nem foglal nagy helyet, táskabarát, könnyen nyitható, maguk a kapszulák megfelelő méretűek, így ezzel a részével sincs gond.

Naponta 2 kapszulát ajánlott szedni, ahhoz, hogy egészségesebb és erősebb legyen a hajam, lehetőleg két részletben. Ez nem annyira tetszett, mert tartottam tőle, hogy elfelejtem bevenni őket, most viszont mivel komoly eredményre számítottam és tudtam, hogy ehhez rendszeres használat kell, így ez is ösztönzött, illetve a fentebb írt praktikus kiszerelés, így magammal tudom vinni bárhová.
Na de nézzük mitől is működik a Kristen Hair hajvitamin. Úgy mint a szervezetünknek, a hajunknak is szüksége van a megfelelő táplálékra. A lenti képen láthatjátok, hogy miből mennyit tartalmaz a napi adag.

  • A-vitamin: hatására a haj selymes és puha lesz, emellett erősen hat a növekedésére is. Hiánya leggyakrabban töredezett hajvégeket, és hajhullást okoz. Biztosítja a megfelelő ütemű hajnövekedést.
  • C-vitamin: széleskörű erőforrás, így a haj egészségét is képes fenntartani, vagy akár helyreállítani. Lehetővé teszi, hogy a vas eljusson a hajhagymákhoz, továbbá a haj sejtjeit is erősíti.
  • B-vitaminok: erősítik és táplálják a hajat, szabályozzák a faggyútermelést, valamint aktiválják a hajhagyma anyagcsere-folyamatát. Segítenek egészségesen tartani a fejbőrt, segítenek a gyulladások kivédésében.
  • Vas: ha nincs elegendő vas a szervezetben, csökken a hemoglobintermelés, a vér nem lesz képes elegendõ oxigént szállítani, ezért többek között a haj is hullani kezd.
  • Cink: szintje a szervezetben befolyásolja a haj növekedését és annak állapotát egyaránt. Ennek az az oka, hogy ez egy fontos antioxidáns, emellett a cink a szervezet optimális működését is elősegíti, így nem csak a haj számára, de a teljes testi működés szempontjából alapvető. Óvja a hajhagymákat a gyulladástól, segít a fejbőr egészségének megőrzésében.

Hogy mit vettem észre a kapszula szedése közben? A körmeim hamarabb nőnek, és nagyon szépen kezdenek megerősödni. Kevesebb nyitott hajvég, kevesebb töredezés, erősebb és egészségesebb haj. Növekedni is szépen kezdett, nagyon sok babahajat fedeztem fel már az első hét után is, de látványos eredményhez mindenképpen szükséges 2-3 hónap. Szóval ne rögtön várjatok csodát, de az áldásos változás már az első hetekben is megmutatkozik.
Ami a kedvencem, hogy a szempilláim viszont tényleg brutális változást mutatnak. Sokkal erősebbek és egészségesebbek, több van belőlük, imádom! 🙂

Összegezve: csak ajánlani tudom, hiszen én teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Amit én vártam tőle, azt teljesíteti is, emellett a körmeim is erősebbek lettek, és ugye az említett szempilla hatás.

Ha tetszett amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is. A terméket itt éritek el.