AVON SZEPTEMBERI KEDVENCEIM | TESZT

Avon Eve Duet Contrasts parfüm
Mindig is szerettem az Avon illatokat, függetlenül az illat típusától. Az évek során egyáltalán nem veszítették el varázsukat, éppen ellenkezőleg, nem hagyják elfelejtetni magukat, emlékeket, kellemes érzelmeket idéznek vissza…

Noha számos kedvencem van a márka illatkínálatában, külön lelkesedéssel üdvözlöm az új illatokat. Tudom, hogy nagyszerű „orraik” vannak a parfümök készítéséhez, amelynek eredményeként jól összeállított, tartós, gyönyörű illatokat élvezhetünk megfizethető áron. Ezúttal az Avon azonban egy lépéssel továbbment és egy illatduót hozott létre, én pedig ennek a legújjabb darabját teszteltem. Az Avon Eve Duet Contrasts Eau de Parfum sokféle lehetőséget kínál egyben, két üvegcsében, összekapcsolva. Az Eve duett megalkotásának az alapja a női hangulatváltozások voltak – ami a női természet nélkülözhetetlen, elbűvölő eleme. Néha örömteli, néha érzéki és csábító, ezt pedig szinte lehetetlen egyetlen illatban kifejezni. Ezért alkottak két kompozíciót, amelyek harmonikusan kombinálódnak egymással, és egy érdekes duót alkotnak.

Nagyon érdekes és természetesen egyedi üvegben kapjuk az Avon Eve Duet Contrasts parfümöt. Két, egyenként 25 ml-es palackot egyesít, amelyek szorosan be vannak ágyazva egy dugóba. A kifinomult dizájnak köszönhetően az egész üveg modern szobornak tűnik. Igazán gyönyörű munka, amely már megjelenésével is lenyűgöző.
Az ellentétek vonzzák egymást, ez a sokszínűség pedig tökéletesen megelevenedik az új illatban. Az illatokat nagyon eltalálták, az illatkategóriát tekintve a megfontolt: gyümölcsös-virágos, a merész pedig: ciprusos-virágos.
Nézzük meg a főbb illatjegyeiket.

Megfontolt

  • Fejillat: bergamott, pink rózsabors, körte.
  • Szívillat: gardénia, jázmin, bolgár rózsa.
  • Alapillat: pacsuli, vanília, szantálfa.

Merész

  • Fejillat: málna fagylalt, rózsabors, füge levelek.
  • Szívillat: gardénia, jázmin, piros babérrózsa.
  • Alapillat: indigó pacsuli, praliné, nőszirom, pézsma.

A megfontolt illat ideális nappali viseletre. Reggelente energiát ad és az “illatosítás” során az illat a nőiesség, a könnyedség, a frissesség és a gyengédség figyelemre méltó aurájába borítja használóját. A merész illat esti viseletre, vagy különleges alkalmakra tökéletes, ha szeretnétek valakit lenyűgözni Valószínűleg azon tűnődtök mi történik ha a kettő keveritek. Az eredmény elképesztően sokoldalú. Igazi jolly joker a végeredmény, ez a karizmatikus kompozíció bármikor, nappali vagy éjszakai órákban is megállja a helyét.  Elegáns, kifinomult, érdekes és ugyanakkor kacérkodó, csábító, szexi és mega nőies! Tartóssága szintén meglepő, hosszú ideig a bőrön marad, még hosszabb ideig a ruhákon és mások emlékeiben, érzékében – örökre!

AVON kabuki ecset púderekhez és bronzosítóhoz
A leírásban azt olvashatjuk, hogy lehetővé teszi a púderek és por alapú sminktermékek gyors és egyszerű felvitelét és kiválóan alkalmas pirosítókhoz és bronzosítókhoz is.
Első benyomásra ez az ecset sűrű, puha sörtékkel van tele, markolata pedig tökéletesen illeszkedik a kézhez. Ez a szuper finom, vastag kefe egyenletesen és gyorsan felveszi a púdert, így nagyon szépen és egyenletesen lehet vele dolgozni. Méretéből kifolyólag tökéletesen táskabarát, én kifejezetten azért rendeltem, mert otthonra van egy hosszabb változatú kabuki ecsetem, de nem szerettem betuszkolni amikor magammal kellett vinni, ez a kisebb társa viszont tökéletesen megfelel erre a használatra.

Anew Clinical bőrfeszesítő szérum retinollal
Angol és magyar nyelvű blogposztok tömkelegében szerepel, hogy a retinol az egyik leghatékonyabb ismert bőröregedésgátló csodafegyverünk, a fényvédők mellett. És ez így is van! Emellett az A vitamin az, ami nagyon hatékony fegyver a tág pórusok csökkentésében. Nálam ez az egyik fő tulajdonsága amiért imádom a retinolos készítményeket. Éppen ezért nem volt kérdéses, hogy ki kell próbálnom ezt a bőrfeszesítő szérumot is.
Kombinált a bőröm, ugyanakkor amint beköszönt a hideg, hajlamos a szárazságra is és koromnál fogva már vannak apró ráncaim a homlokomon és a szemem körül. Bőröm nagyon érzékeny és óvatos vagyok, mit használok, mivel sok termék irritációt okoz. Ezt a szérumot az elmúlt 3 hétben, kétszer használtam, reggel és este a hidratáló alkalmazása előtt. Csak egy cseppre van szükség a teljes arcbőr lefedéséhez és nagyon gyorsan szárad, amit szeretek, mert nem kellett sokáig várnom az alapozó vagy este a hidratáló alkalmazásához. Az első 3-4 napban enyhe bizsergést tapasztaltam, amely körülbelül 15-20 perc alatt elmúlik. Soha nem volt bőrpír vagy égő érzés a bőrömön. Körülbelül 5-6 nap múlva észrevettem a különbséget a bőröm textúrájában, amely ismét puha és nagyon sima. Észrevettem a finom vonalak, szarkalábak javulását is. Kb. 2 hét múlva pedig a pórusok méretének csökkentését is. Ez a része nekem varázslatos élmény volt, sokkal szebbnek látom tőle a bőröm, láthatóan kisebb pórusokkal, nagyon sima, nagyon egyenletes felülettel. Nemcsak azoknak ajánlom akik szeretnék, hogy feszesebb legyen a bőrük, hanem azoknak is, akik egyenletesebb, egészségesebb arcbőrt szeretnének. Az AVON weboldalán részletes leírást találtok a termékekről és az összetevőkről!