AVON | Júniusi kedvencek

Mint ahogy már a címből is kiderült, ma a júniusi kedvenc AVON termékeimet szedtem egy csokorba és ezeket szeretném bemutatni Nektek itt, a blogon. A júniusban érkezett újdonságok közül amit a legjobban vártam az a parfüm volt. Na de nézzük is a teszteket.

Attraction Sensation for Her parfüm
Ezt a parfümöt már a leírás alapján is nagyon ígéretesnek találtam és élőben sem kellett csalódnom. Már maga az üvegcséje is igen különleges, sejteti, hogy egy igazán nőies parfüm van benne.  Az összetétel nagyon ínyenc, hiszen a szilvától, gyömbéren keresztül egészen a fekete íriszen át minden finomság megtalálható benne. Az illatkompozíció egy igazán illatos aurát von használója köré, mely a legjobb kifejezése a nőies eleganciának. Az összetevők egy keleties, már-már buja kompozíciót adnak a parfümnek. A gyömbérrel és szilvával nyit, melyet rövid idő után az arab jázmin uralma vesz át és végig a domináns jegyek között marad. Az alapjegyben lévő pézsma megkoronázza az illatot, majd az ámbra egy hidegebb tónusba viszi át.
Maga a parfüm egy kifejezetten intenzív, édeskés keleties illat, melyben ott lapul a nőiesség. Sokáig megmarad a bőrön hiszen Eau de Parfum ami akár 6-8 órán keresztül is intenzíven érezhető. Akik hozzám hasonlóan szeretik az édeskés különleges illatokat azoknak ez maga lesz a tökély.

True Flawless kompakt púderalapozó
Ez a kompakt alapozó nálam telitalálat, nagyon örülök, hogy véleményt mondhatok róla. Én a Nude árnyalatot választottam, ami nagyon szépen illik a bőröm színéhez. A csomagolása a már megszokott Avon minőség, mert praktikus, szép, és nem utolsó sorban táskabarát. 🙂 Magában is használtam, illetve külön még púderrel is,  mindkét esetben tökéletesen tette a dolgát. Én nem a saját szivacsát használom hozzá, hanem egy nagyon klassz kabuki ecsetet, amivel igazán szépen fel lehet hordani az arcra és gyönyörűen elolszlatható. A szivacsokkal nem vagyok jóban, csak korrekcióra használom,  valahogy nem tudok velük olyan egyenletesen dolgozni, mint ecsettel.
A púderalapozó egy nagyon szép összképet és végeredményt mutat az arcomon. Nagyon jó a pigmentáltsága, nem maszkszerű, de szépen fed. Gyönyörűen mattít, és csak 3-4 óra múlva van szükség egy pici javításra. Nekem kombinált a bőröm, így T-vonalban sajnos ez már megszokott, ez nem a termék hibája. Semmilyen negatívumot nem tudok mondani róla, talán csak annyit, hogy most, hogy kicsit barnább az arcom, hamarosan várnom kell majd arra, hogy ismét használhassam. 🙂

Mark folyékony szemhéjtus korrektorral
Bátran merem állítani, hogy egy kivételesen jó minőségű szemhéjtus, a legjobbak egyike, mellyel valaha is találkoztam. Az applikátorának ultra finom ecsetével tökéletes, kifogástalan vonalat húzhatunk. Folyékony textúrája felvitel után pár másodperccel már meg is szárad, selymesen tapad a szemvonalhoz. Éppen a gyors száradás miatt biztosabb kezekre van szükség a szép vonal meghúzásához, viszont itt jön a bónusz. 🙂 A másik fej egy korrektor, amivel könnyedén, minden maszatolás nélkül javítható az esetlegesen elrontott vonal. Nagyonn tetszik ez a megoldás, mert szerintem nektek is ismerős amikor fültisztító pálcikával egyensúlyoztok a szemetek felett. 🙂
A hosszabb szárnak köszönhetően nem megy belőle annyira a szempillára, így nem szárad rá csomósan, ez később spirálozásnál nagyon jól jön. Összeségében nagyon szuper kis termék, egy folyékony szemceruzához tudnám hasonlítani. Remélem tetszett a cikk! Köszönöm, hogy elolvastátok, gyertek legközelebb is!