STENDERS | Hűsítő tippek

Amikor nyáron egyre magasabbra szökik a hőmérséklet, időnként igazi megváltást jelenthet egy kis frissítő. Ebben a bejegyzésben igazi nyári termékekből hoztam nektek egy válogatást, amik segítenek elviselni és könnyebbé tenni a forróságot.

ÉBRESZTŐ TUSFÜRDŐ
(2.790 Ft/250 ml)
Ha szívesen kipróbálnátok valami jó kis nyári újdonságot, de szeretnétek biztosra menni a választáskor, akkor ajánlom figyelmetekbe a Stenders Ébresztő tusfürdőjét. A fodormenta, borsmenta, grapefruit, citrom, citromfű, valamint a keserű és édes egzotikus keverékével kényeztethetjük bőrünket a zuhany alatt. Mentol kristály tartalmának köszönhetően pedig az ébresztő hatás sem marad el. Ez reggel kifejezetten jól jön, de akár napközben is, ha felfrissülésre vágytok. A zselé állagú tusfürdő igazán kellemes élményt nyújt, így a tusolás még frissítőbb lesz és a zuhanyzás után még órákkal később is érezhetjük bőrünkön a finom, nyárias illatkeveréket. Kedvenc nyári tusfürdőm lett, rendkívül intenzív a frissítő hatása a nagy melegben. Az illata is kellően erős, belengi az egész lakást.

MOJITO SZAPPAN
(1.490 Ft/100 gr)
A tusfürdő tökéletes szappanváltozata. Azoknak ajánlom, akik a natúr szappanok kedvelői. Én is ebbe a kategóriába tartozom, így nálam telitalálat. Szappanból ez az első termék aminek frissítő hatása van, valahogy mindig a krémesebb, lazítós termékeket helyeztem előtérbe.
Mint a tusfürdőben, ebben a szappanban is megtalálhatóak az illóolajok, ezzel is táplálva a bőrt a tisztítás mellett. Zuhanyzáshoz és fürdéshez is egyaránt használom, nagyon kellemes, citrusos, “zöld”, friss illata van. A bőrt kicsit sem szárítja, irritációnak nyoma sincs. Amit még mindenképpen szeretnék kiemelni, hogy a szappanban apró, szárított lufa darabkák vannak, ami enyhén radírozza a bőrt, így ezzel sem kell külön foglalatoskodni.

ALAKFORMÁLÓ SZÉRUM
(5.990 Ft/200 ml)
Szinte mindenki kedvenc nyári hűsítője a különféle citromos italok. Sajnos ezek azonban a sok cukornak köszönhetően nem éppen a legjobb alakkímélőknek számítanak. Szerencsére azonban ezzel a különleges alakformáló szérummal ez nem jelent problémát, épp ellenkezőleg, feszesítő hatással bír. Ha nyáron ti sem szeretitek a nagyon zsíros testápolókat, de a bőrötök hajlamos a kiszáradásra és a táplálás mellett azt is szeretnétek ha feszesebb lenne a bőrötök, akkor ez a termék a tökéletes választás.  A fodormenta, citrom, bergamot, édes és keserű narancs illóolajok ideális kombinációja, a vitaminok és a sok-sok antioxidáns amik bennük találhatóak pedig segítik a bőrt hidratálni, ezáltal selymes és puha lesz. A szérumban található coffein és neem gyökér magas koncentrációja segít a bőrnek visszanyerni rugalmasságát és egy szép kontúrt kölcsönöz a testnek.
És ami nálam nagyon fontos, hogy könnyen, gyorsan felszívódik, ragacsos zsíros érzet nélkül, frissítő illata pedig egész nap elkísér. Külön tippként én azt javaslom, hogy használjátok napi 1-2 alkalommal, mert a feszesítő termékek csak akkor hatnak, ha rendszeresen használjuk őket. Emellett érdemes a táplálkozásnál is odafigyelni a bőrfeszesítő anyagokra, mint a C-vitamin és E-vitaminban gazdag ételek fogyasztása, mert a kollagéntermelés elengedhetetlen elemei.

MOJITO FÜRDŐGOLYÓ
(890 Ft/130 gr)
A Mojito termékcsalád másik tagja, egy remek fürdőgolyó, ami fürdés közben és után is energetizál, feltölt. Frissitő hatása mellett én azt tapasztaltam, hogy lazitó és nyugtató hatása is van. Nem is tudom pontosan megfogalmazni, egyrészt feltölt, másrészt segít az ellazulásban. Talán ez, az édesnarancs illóolaj hatásának köszönhető. Első szaglászás alapján kellemes, de halványabb az illatta, viszont amint vízbe kerül, akkor teljesedik ki igazán. Nagyon fincsi, többféle olaj is található benne, mint borsmenta, citrom, grapefruit, édes és keserű narancs. Hiába az olajok, mégsem ül ki a bőrre fürdés után és a kádat sem változtatja csatatérré. Nálam 10/10 pontos, semmi felesleges kemikália, semmi feleslegesen beleerőltetett összetevő, pusztán maga a természet adta dolgok. Szívből ajánlom mindenkinek!

A termékeket itt éritek el! Ha tetszett amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is.