NASHI ARGAN | LUXUS A HAJNAK

Szeretném azzal kezdeni, hogy a hajam vastagszálú és sűrű is, viszont évek óta szőkítve van, és ez sajnos megviseli. Nem azonnal zsírosodik a hajam, de azért 2-3 naponta szeretem megmosni, mivel így érzem csak frissnek és tisztának.

Sok terméket kipróbáltam már és ezeknek a nagyrésze nem volt alkalmas a fejbőremre, vagy éppen semmilyen pozitív hatást nem vettem észre használatukat követően. Egy ideje viszont elkezdtem natúr termékeket használni a hajápolás terén is és ez hozta meg a pozitív változást.
Ebben a bejegyzésben egy olasz márkát szeretnék nektek bemutatni, ami Magyarországon még nem annyira ismert, viszont kiváló minőségének köszönhetően világszerte a közkedvelt márkák között foglal helyet. A Nashi Argan termékei argánolajat tartalmaznak, kínálatukban sampon, balzsam, hajpakolások, hajformázók szerepelnek, melyek közös jellemzője a bennük lévő argánolaj.
Egyetlen Nashi Argan termék sem tartalmaz: szulfátokat, foszfátokat, parabéneket és nátrium-kloridot. Újrahasznosított energiaforrásból és lebomló csomagolásban kerülnek forgalomba, amiért nálam hatalmas plusz pont jár. Landoll a Nashi Argan márka tulajdonosa az Olasz környezetvédelmi alap arany szintű adományozója és a világon mindenütt egyforma áron kínálja termékeit.
Én a termékekkel a Nashi Argan Hungary-n keresztül ismerkedtem meg, ezúton is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy számomra eddig ismeretlen, ugyanakkor kiváló luxusminőségű termékeket volt szerencsém kipróbálni. Szeretném pár sorban bemutatni a magyarosszági képviseletet is:

„A Nashival kapcsolatos lépésünket a haj és smink területű oktatások, tréningek, fotózások (reklám és sztár) valamint üzletvezetési tapasztalatok előzték meg. 29 éves szakmai gyakorlattal és mester végzettséggel rendelkezünk. A szépségipari irányultságunkat kapcsolattartási és marketing területen is egyre nagyobb precizitással kezeljük, valamint a hazai szabályzatoknak és előírásoknak megfelelően kereskedelmi szakmai képzésen veszünk részt. Szépségszalonból, vendégeink igényei alapján indultunk el tudatosan a szalon használati kozmetikumok megismerése céljából, az Olaszországban minden évben megrendezésre kerülő Cosmoprof World szépségipari kiállításra.
Itt több “zöld” gyártású terméket megnéztünk, információkat gyűjtöttünk és kipróbáltuk azokat.
Számunkra a legmegnyerőbb a Nashi Argan volt és elkezdtük komolyabban megismerni, felvenni a kapcsolatot a kereskedelmi vezetőkkel. Mára nagyon sokat haladtunk előre, jó a kapcsolat közöttünk és dolgozunk a Nashi magyarországi népszerűsítésén.
Szarka Szabolcs és a Landoll srl. Milano szerződött partnerek Magyarországon. Minden lépésünkről egyeztetünk a Nashi Argan Milánói gyár vezetőivel és protokoll lépéseket, instrukciókat követve fejlődünk. Fontos terveink között szerepel olyan szépségszalonokba eljuttatni Magyarországon a Nashit, ahol kifejezetten érdeklődőek az organikus és környezetbarát kozmetikumok iránt.”

NASHI ARGAN SAMPON
Ezt a sampont akkor vállasszátok ha:

  • olyan sampont kerestek, amely táplálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené
  • száraz és sérült hajatok van
  • lágy, egészséges és fényes hajat szeretnétek

Nagyon kellemes, pézsmás illata van, még mosás után is intenzíven lehet érezni, igazi addiktív, finom illat. Először ne várjatok varázslatot tőle, nincs azonnali hatása, emellett ha eddig szilikontartalmú termékeket használtatok, akkor bizony több időt fog igénybevenni az átállás. Ha nálatok ez a helyzet, akkor érdemes pár hetet adni a terméknek, hogy valóban kifejthesse hatását. Mivel én már több hónapja nem használok szilikon és parabén tartalmú termékeket, így kb. a 4-5. hajmosás után már éreztem a hatásást. Igazán selymes és egészséges haj a végeredmény. Öblítés után előfordulhat, hogy a megszokott termékekhez képest szárazabbnak találjátok majd a hajatokat, de ez a balzsam használata után és szárításkor megszűnik. Ennek nagyon egyszerű az oka, mivel nem tartalmaz szilikont, így nincs meg az a csúszós kellemes érzés. Cserébe nem vonja be a hajat felesleges mesterséges réteggel, ezáltal nem fojtja meg a hajszálakat. A hajunk 80% -a vízből áll, és a legtöbb sampon a haj természetes nedvességtartalmának mintegy 60% -át vonja el a hajtól, míg a Nashi Argan sampon csak körülbelül 10% -ot távolít el. Azért ez nagyon nem mindegy!
Pár hetes használat után elmondhatom, hogy abszolút lenyűgöző a hatása! Száradás után a hajam sokkal puhábbá, ápoltabbá válik, simább és ragyogóbb lesz. A termék nagyon jól hidratálja és táplálja a hajat.

NASHI ARGAN BALZSAM
A kondicionálót leöblített hajra használom, majd legalább 3-5 percig fent is hagyom, amennyiben időm engedi, ez akár 15-20 perc is lehet. Gazdag, sűrűbb állagú,  mélyen behatol a hajba, ezzel táplálva és vitalitást biztosítva neki. Viszonylag könnyen kiöblíthető, nem nehezíti el a hajat, viszont a haj teljes struktúrúján 2-3 hét után már látható a változás. Kevésbé „szőrös” sima, lágy érzetet ad neki. Mérsékli a töredezést és szálkásodást, javítja a haj kezelhetőségét.

NASHI ARGAN OLAJ
Az Nashi termékcsalád szinte minden tagja szerves, tanúsított argán olajjal dúsított, ez egy olyan magas tápértékű és értékes olaj, amely nagy mennyiségben tartalmaz E-vitamint és telítetlen zsírsavat. Azt tarják róla, hogy az egyik legjobb olaj a hajnak és a rendszeres használat segít helyreállítani a haj fényét és javítja a haj károsodását. Emellett az argánolaj az omega-3 zsírsav gazdag forrása, amely egy a szervezet által az egészséges haj és a bőr fenntartásához szükséges esszenciális zsírsav.
Ez egy fantasztikus szérum, amely azonnal kiegyenlíti és lágyítja a hajat, miközben ragyogóvá teszi és táplálja. Ha száraz, „szőrös” a hajatok, mint az enyém is, akkor ez kötelező darab! Nagyon finom illata van, engem a vaníliára emlékeztet, finoman, illatosan körbelengi a hajat.
Hatását tekintve hidratálja, fényesíti és megvédi a hajat. A kondicionálóhoz hasonlóan, elég könnyű, nem ad a hajnak ragadós, olajos érzetet. A bónusz az, hogy megvédi a hajat az UV sugaraktól. A sampon után a kondícionálót használtam, majd az olajat törölközőszáraz hajra aplikálom fel. Az én tippem sok olaj kipróbálása után – ne fektessetek be olcsó, silány minőségű hajolajakba, érdemes egyszer magasabb áron megvenni ezt a terméket, mivel teljesen különbözik a piacon lévő legtöbb argánolajtól. Könnyű, nem zsírosít és azonnal megadja a hajnak a szükséges fényességet és táplálékot.

A termékeket megtaláljátok online a www.nashiargan.it oldalon, Magyarországon pedig elérhetőek Budapesten:
1063 Szív utca 66. Silk Saloon-ban vagy
1027 Medve utca 22/B. Art Szépségszalonban is.