Otthoni kényeztetés Hayna magyar kézműves termékekkel

Amit a márkáról érdemes tudni:
„A Hayna magyar kézműves manufaktúrában prémium minőségű, 100%-ban természetes natúr kozmetikumokat készítünk, amely gyengéden ápolja és hidratálja bőrödet.

A natúr szappanjaink különleges hideg öntési technológiával készülnek, ezért a benne lévő csodálatos növényi olajok, mint például a shea vaj, olívaolaj, kókuszzsír, gyógyszertári tisztaságú illóolajok, hatóanyagok nem sérülnek. Az összetevők így maximálisan fejtik ki a bőrödre a jótékony hatásukat.
Minden szappanunk egytől-egyig sokféle tiszta összetevő egyedi kombinációja, különleges aromaterápiás hatású illóolajokkal fűszerezve. A Hayna szappanok ápolnak, hidratálnak, fertőtlenítenek és tisztítanak, így varázsolják gyönyörűvé a bőrt. A benne lévő illóolajokkal felélesztik az érzékeket is. Vegán termékeink azért készültek, hogy kényeztessenek kívül és belül. Illatos és tápláló megoldást kínálnak a problémáidra és azonnal belopják magukat a szívedbe.
Receptjeink egyedi fejlesztésűek, filozófiánk szerint garantáltan vegyszer-, tartósítószer-, parabén és SLS mentesek, nem tartalmaznak a szervezetre, bőrre káros hatású anyagokat, felesleges kemikáliákat, állati eredetű összetevőket. Az egészséget és a környezetünket támogató test- és szépségápolás figyelembevételével, a fenntarthatóság jegyében fejlesztettük vegán készítményeinket, melyek állatkísérlet-mentesek.”

Levendula fürdősó
(1.430 Ft/320 gr)
Rettentően szeretem a hosszú, relaxáló fürdőket, azonban a fürdősókkal szemben nagyon sok negatív tapasztalatom volt a múltban. Nagyon sok nem oldódik fel jól a vízben, intenzív illatot ígér, mégis elmarad, semmi
illata nincs. Amikor a Hayna márkától megérkezett a csomagom, nagyon kíváncsi voltam, hogy vajon most fog-e változni a véleményem. Bizony változott. Egy levendúlás fürdősót próbáltam ki és csak jókat tudok mondani róla. Már a csomagolása is nagyon meggyőző, mert csavaros kiszerelésének köszönhetően nem szóródik szanaszét és így biztosan higénikusan lehet használni. Ami szintén azonnal megfogott, az az illat. Amint kinyitottam, egy nagyon finom, de meglepően intenzív levendulaillatot éreztem. Innentől már alig vártam, hogy este végre kipróbáljam.
A fürdővízbe nem kell sokat tenni a fürdősóból, 2 evőkanál bőven elegendő volt és mivel maga a kiszerelés elég nagy, így még biztosan sokáig elég lesz. Ezt a levendulás fürdősót kimondottan lazítós fürdőzésekhez tervezték. A test és lélek ellazulásához a mennyei, levendula illat járul hozzá, emellet az apró levenduladarabok emelik az élményt. Elég gyorsan elolvad a vízben, nem ül meg a kád aljában, kellemetlen szúrós érzést okozva. A legjobb benne, hogy a fürdősó 100%-ban természetes tengeri sót tartalmaz, ami méregteleníti és fertőtleníti a bőrt, ásványianyag tartalma miatt pedig lassítja az öregedési folyamatokat is. Nekem véglegesen belopta magát a szívembe. 🙂

Levendulás shea szappan
(1.190 Ft/90 gr)
Nálam a tökéletes szappan: természetes, kellemes illatú, jó az ár/érték aránya, dús habzású, nem szárítja a bőrt, és nem utolsó sorban a bőröm állaga puhább, egészségesebb lesz tőle. Ezeknek a kritériumoknak egytől egyig megfelel ez a szappan. A levendula és a belőle készült szappan igazi kincs a bőrnek! Shea vaj, és olívaolaj tartalmának köszönhetően kellemesen krémes a habja, a száraz bőrrel pedig csodákat tesz. Segíti a kisebb sebek, sérülések gyógyulását, a benne található  természetes növényi olajok és zsírok gazdagon táplálják a bőrt. Elképesztően jól hidratál, finom illata belengi az egész fürdőt. Nálam 10/10.

Rózsás shea szappan
(1.190 Ft/90 gr)
Alapvetően rajongok a rózsa illatért, a szappannak finom rózsaillata van, kiérződik belőle, hogy igazi minőségi alapanyagokból készült. Nagyon tetszik az alakja, már a kinézete is jólesik a léleknek.  Csodálatos hangulatot ad a fürdésnek, nagyon krémes a habja, bármelyik habzó tusfürdővel felveszi a versenyt. A benne lévő minőségi összetevőknek köszönhetően, mint shea vaj, napraforgóolaj, geránium, olívaolja, egyáltalán nem szárítja, inkább hidratálja a bőrt.
Csak ajánlani tudom, ha valami különlegesre vágytok, mindenképpen próbáljátok ki!

Rózsa agyag arcpakolás  
(1.570 Ft/100 ml)
A rózsaszín agyag csodálatos dolog, nem véletlenül használják már régóta mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban. Egyszerre tisztítja és tölti fel a bőrt értékes ásványi anyagokkal, antibakteriális, méregtelenítő, bőrnyugtató, tisztító, szerkezetjavító, regeneráló hatásokkal bír.
A tégely, mely az arcpakolást rejti, egyszerű, letisztult és ami nagyon lényeges, hogy jól zárható.  A pakolás maga por állagú, használat előtt vízzel kell hígítani. Tudom, hogy sokan nem szeretik otthon kikeverni a pakolásokat, de ennek is megvannak a maga előnyei, annyit lehet belőle kikeverni, amennyire szükségünk van. A másik nagy előnye, hogy a pakolás állagát is tudjuk szabályozni azzal, hogy milyen sűrűre keverjük ki. Nekem eddig mindig sikerült tökéletes állagúra kevernem, persze tény, hogy mivel sokat használok pakolásokat, így már van benne gyakorlatom, de aki elsőre próbálja ki, annak is sikerülni fog megtalálni a tökéletes arányt 1-2 alkalom után. Én 20-30 percet szoktam fent hagyni, amikor már elkezd megszáradni a bőrömön, és elkezdi picit húzni, akkor szoktam finoman, langyos vízzel eltávolítani.
Amit használata után tapasztaltam: a pórusok megtisztításával segít méregteleníteni a bőr felszínét, felszívja a felesleges olajokat, ennek köszönhetően pedig T vonalban a bőr csillogása is csökken. A benne lévő fertőtlenítő összetevők láthatóan jó hatást értek el. Kombinált, erősen vízhiányos bőrömmel csodát tesz: ápolja, feltölti, hidratálja.

Remélem tetszett a cikk! Köszönöm, hogy elolvastátok, gyertek legközelebb is! A termékeket itt találjátok meg!