Lazítós tippek Manna termékkel

Sziasztok! Ismét a Manna termékekről hoztam nektek egy jó kis válogatást. A korábbi terméktesztekről itt olvashattok.

Bőrradírozó szappan sárgabarackmag-őrleménnyel
(1.760 Ft/90 gr)
Először is egy számomra nagyon pozitív változással kezdeném a tesztet: Februártól a Manna szappanok új, műanyagmentes, papírcsomagolást kaptak, a márka folyamatosan szeretne fejlődni és nagyobb figyelmet fordítani a környezettudatosságra. Én ennek nagyon örülök, akik követnek Instagrammon, azok számára nem titok, hogy egy ideje én is elkezdtem átállni a környezettudatos életmódra.
Ennek a szappannak az illata mennyei, remekül megidézi a nyár hangulatát. Nagyon kellemes zuhanyozni ezzel a szappannal, a sárgabarack-őrlemény segítségével természetes bőrradírként folyamatosan tisztán tartja a bőrt, mellette nem szükséges testradírt használni. Ez az enyhe radírozó hatás nagyon jót tesz a vérkeringésnek és zuhanyzás közben felfrissíti a bőrt. A habja dús és krémes, finom puha lett tőle a bőröm.

Édes-fűszeres fürdőgolyó szőlőmagolajjal
(890 Ft/50 gr)
Nagyon kedvelem a fürdőgolyókat, főként azt szeretem bennük, hogy nem csak a relax élmény terén remekelnek, hanem több jótékony hatásuk is van. A legnagyobb plusz természetesen a bőrre gyakorolt tápláló, hidratáló hatásuk. Ez a fürdőgolyó az édesnarancs- és szegfűszeg illóolaj tartalmának köszönhetően engem egy süteményre emlékeztet, az illatával azonnal levett a lábamról. Aloe vera, zöld tea, szegfűszeg, és fahéjpor is került bele, ezáltal nagyon jót tesz mind a bőrnek, mind az érzékeknek. Egy hosszú nap után bedobom a fürdőgolyót egy kád melegvízbe és csak élvezem, ahogy szétpezseg körülöttem. Bevonja a bőrt egy olajos hidratáló réteggel, amitől puhább, és selymesebb lesz, az illóolajoknak köszönhetően pedig a fáradt napokon tökéletes kelléke a relax élménynek, szimplán csak hagyom, hogy illatával átjárja a lelkem és kényeztesse az érzékeimet.

Shea vajas habkrém citromfű, ylang-ylang illattal
(2.830 Ft/100 ml)
Állagát tekintve egy nagyon könnyed, habos ámde igazán tartalmas krémről van szó. A bergamott illóolajnak és az ylang-ylangnak köszönhetően olyan különleges az illata, hogy igazi rajongójává váltam. A valaha volt habkrémjeim közül egyértelműen ennek van a legfinomabb illata.
Összetételét nézve, telis-tele van természetes hatóanyaggal, úgy mint organikus ghánai sheavaj, jojoba és szezámolaj. Egy kisebb diónyi elég belőle a teljes testre, én napi kétszer használom. Reggel is lehet bátran használni, mert egy fogmosás ideje alatt már szépen beszívja a bőr és lehet is felöltözni. Az összetevőit, illatát és az árát tekintve 10/10 pontot kap. Egyszerűen imádom!

Alginit pakolás fehér teával
(2.490 Ft/100 ml)
Már sok Manna szépségápolási termék van, amit nagyon szeretek, ezek főként szappanok, és habkrémek, de most bekerült a kedvencek közé és egyben a bőrápolási rutinomba is a Manna Szépítő Arcpakolás, ami egy mélytisztító és bőrmegújító pakolás egyben. Egy por alapú pakolásról van szó, aminek megvan az előnye és a hátránya is. Tudom, hogy sokan szeretik a kész pakolásokat, de azért ezt sem tart sokáig kikeverni, és így garantáltan nem romlik el, nem kell tartani attól, hogy beszárad a maszk a tégelybe, emellett  így mindig friss pakolást tudunk felapplikálni az arcunkra.
Ez a pakolás méregteleníti a bőrt, alaposan kitisztítja a pórusokat, ezáltal segít fellélegeznie a bőrnek. A termék két fő összetevővel rendelkezik, amelyek közül az egyik az alginit, ami ásványi anyagokban gazdag, mint káliumban, magnéziumban, cinkben, természetes algában, huminsavban. A másik fő összetevője a fehér tea, mely rengeteg antioxidánst tartalmaz és olyan fontos nyomelemeket, mint a nikkel, a króm, a mangán, vagy a vas. Ezek az összetevők felelnek a zsíros vagy kombinált bőr nyugtatásáért és méregtelenítéséért. A kikeverésnél az arányokat el kell találni, de második vagy harmadik alkalomra ez már tökéletesen megy. Én alaposan letisztított és lehetőleg előtte radírozott bőrre szoktam felvinni. Lemosás után kb. egy bő fél óráig piros tőle az arcom, ettől viszont nem kell megijedni, mert a méregtelenítő pakolásoknak ez velejárója. Ezt csak azért érdemes belekalkulálni a használati időbe, hogyha pakolás után menni szeretnétek valahová, akkor egy kis plusz időt számoljatok rá.
Hatását tekintve már első alkalommal is látványos, de mivel már több, mint 1 hónapja használom, így csak azt tudom mondani, hogy zseniális. Ha este teszem fel a pakolást, az igazi látványos hatás reggelre érződik. Gyönyörűen tisztít és nyugtat, egy egészséges ragyogást kölcsönöz a bőrnek.

Remélem tetszett a cikk! Köszönöm, hogy elolvastad, gyere legközelebb is! A termékeket itt találjátok meg!