Kezdődjön az ünnep! | Stenders karácsonyi újdonságok

Nemrégiben ellátogattam a Pólus Centerben található Stenders üzletbe, hogy feltöltsem a készleteimet és remek újdonságokkal távoztam az üzletből.
A Karácsony az év legmeghittebb időszaka. Készülődünk az ünnepekre, mézeskalácsot sütünk, hangulatos díszekkel tesszük még otthonosabbá a lakásunkat, esténként egy forró teával bekuckózunk kedvenc fotelünkbe, és csak élvezzük a nyugalmat. A hangulat fokozásában segít a Stenders karácsonyi újdonsága a rozé pezsgő termékcsalád.

ROZÉ PEZSGŐ TESTVAJ
(3.590 Ft/70 gr)
Nem ez az első testvaj és nem is az utolsó amit a márkától próbáltam. Továbbra is bátran állítom, hogy még mindig a kedvencem a testápolási termékek terén, egyszerűen nem lehet nem szeretni! A testvaj textúrája lágy, légies, nagyon jól kenhető és gyakorlatilag azonnal beszívódik, így nincs reggel vacakolás. Finom, lágy illata van, enyhe grapefruitos, mintha egy kis vaníliát is éreznék benne, bár ezt lehet csak én képzelem hozzá. 🙂 A hatása fantasztikusan jó, light állaga ellenére már pár nap után puhábbá és láthatóan hidratáltabbá teszi a bőrt. Ár-érték arányban is jó választás, kiadós, kevés kell belőle.

ROZÉ PEZSGŐ HABFÜRDŐ GOLYÓ
(1.290 Ft/100 gr)
Egyik este kipróbáltam a rozé pezsgő illatú fürdőbombát. Az illata mesés, nem volt túl erős vagy irritáló, tehát kellemes, pihentető pillanatokat okozott. Az egyik dolog, ami a legjobban tetszik benne, az az, hogy miután vízbe helyeztem egy enyhe színt adott a víznek és nem fogta be utána a kádat 🙂 másrészt a gyolyó tetején található sókristályok széppen lassan olvadnak el így is fokozva a relaxélményt. Amit nagyon értékeltem használata után, az a friss és kényeztetett bőr érzése, a labdában található különféle olajoknak köszönhetően.

ROZÉ PEZSGŐ ZSELÉ SZAPPAN
(2.590 Ft/90 gr)
Ez az első zselé szappan amit próbáltam. Nagyon érdekes az állaga, de nekem tetszik. Hasonló a normál szappanokhoz, nagyjából ugyanúgy működik, csak sokkal mókásabb. 🙂 Gyengéden tisztítja a bőrt, meleg vízzel pompás habot lehet képezni a zseléből. Jól tisztít és könnyen használható. Az illata valami mesebeli, a citrusos illóolajtól pedig olyan fűszeres, sejtelmes hangulata van. Azt hittem nagyon gyorsan fog olvadni, ezért sem próbáltam korábban, de meglepetésemre eléág kiadós termék.
Jópofa dolog felnőttként is, gyerekeknek, telitalálat. 🙂

VÖRÖSÁFONYA HÓPEHELY SZAPPAN
(1.490 Ft/75 gr)
Szerencsémre nincs különösebben sem száraz sem érzékeny bőröm, emiatt szívesen használok szappanféléket. Ez a szappan nagy kedvenc, egyszerűen imádom az illatát, ami még használat után is enyhén érezhető a bőrömön. Formája miatt pedig tökéletes ajándéknak is. Nagyon szép lett, már most ünnepi lázba hozott, olyan jól mutat a fürdőszobámban.
A Stenders szappanjaihoz mérten közepes sebességgel fogy, jól habzik, selymesen krémes állaga lesz “felhaboztatva”. Szárítkozáskor észrevehető mennyire jól hidratálja a bőrt. Egy nehéz nap után, amikor az ember már alig él, kellemes felüdülés tud lenni a fürdés ezzel a fincsi illattal. Testnek és léleknek egyaránt jót tesz.

BOSZORKÁNY CSÓKJA FÜRDŐGOLYÓ
(1.490 Ft/140 gr)
Ugyan nem tartozik a rozé pezsgő termékcsalád közé, de szerettem volna erről is írni pár sort nektek. Limitált kiadású fürdőgolyó, Halloweenkor nagy sikere volt. Nagyon szeretem a Stenders fürdőterméket és előszeretettel próbálok ki újdonságokat tőlük. Vicces fürdőbomba, még mielőtt a vizbe kerülne jókat lehet vele mókázni, szerintem kevés olyan van aki ne lőtt volna vele egy selfie-t használat előtt. 🙂 Kellemes illata van, lazító fürdőnek tökéletes, a bőröm valóban puha lett a fürdő végére. Bár tény, hogy egy kissé olajos réteg maradt a bőrömön, ha valaki ezt nem kedveli akkor ne kísérletezzen vele. 🙂

Remélem tetszett a cikk! Köszönöm, hogy elolvastátok, gyertek legközelebb is! A termékeket itt találjátok meg.