COLLISTAR ÚJDONSÁGOK | TESZT

Collistar Has- és Derékformáló Tapasz
Ha fogyni, vagy feszesedni szeretnétek, nagy segítséget jelenthetnek a különféle értékes és hatékony összetevőket tartalmazó karcsúsító krémek és gélek, melyek főként a legproblémásabb testrészek tekintetében jelentenek megoldást. A Collistar egy ennél is jobb újdonsággal állt elő egy has- és derékformáló tapasszal, melyet volt szerencsém tesztelni. Nos a leírás már maga nagyon kecsegtető, de engem ami legfőképpen megfogott a termékben, hogy nem kell kenegetnem magam, egyszerűen csak felteszek egy tapaszt és hagyom hatni.
A csomagban 8 db tapasz található, melyet alkalmazhatunk derékon és hason, attól függően, hogy hol szeretnénk a kívánt hatást elérni. Tiszta és száraz bőrre kell felragasztani, érdemes heti kétszer alkalmazni, kúraszerűen. Egy tapasz 8 órán keresztül fejti ki a hatását, és a legjobb benne, hogy nagyon szépen tapad a bőrre, nem mocorog, nem gyűrődik, így nyugodtan lehet nappal is viselni.  
A tapasz úgy működik, hogy a bőrön keresztül bizonyos összetevőket juttat be a testbe, amelyek elősegítik a zsírégetést. Ennek oka az, hogy az összetevők meglehetősen hatásosak, mivel egyetlen tapaszba vannak integrálva. A benne található vörös hínár kivonat – csökkenti a zsírlerakódást és feszesítő, tonizáló hatású, gingko biloba és koffein – vízhajtó hatású, minimalizálja a zsírlerakódást, termál aktív hatóanyaga pedig stimulálja a mikrokeringést.
A tapasz az anyagcsere gyorsításával segíti a zsírégetést, a felhalmozódott zsír lebontását, a nyirokkeringés serkentésével pedig hozzájárul, hogy a méreganyagok gyorsabban távozzanak a szervezetből. A centikben mérhető hatás mellett egészségesebb és feszesebb bőrt eredményez.
Bő egy hónap telt el az első tapasz felragasztása óta és azt kell, hogy mondjam, igen pozitív a vélemlényem róla. Határozottan javult a bőröm állaga, nem mondom, hogy tökéletes lett, de sokkal jobban néz ki a bőröm. Láthatóan feszesebb és simább, és a nadrágokon érzem, hogy centiben is ment le. Bátran ajánlom mindenkinek, ettől függetlenül nekem az a véleményem, hogy a tapaszok, vagy zsírégető krémek, kimondottan látványos eredményt edzés és diéta nélkül nem fognak hozni. Ezeknek együttesen van hatása és ha ezt betartjátok, akkor nagyon látványos eredményt tudtok elérni azokon a területeken, ahonnan már nem tudtok fogyni, jelen esetben például a has tájékáról. Összeségében egy nagyon szuper termék, nálam újravevős.

Collistar Siero Unico Universal Youth Essence egy univerzális öregedésgátló szérum
Ez egy hidratáló arcszérum amelynek célja a bőr tökéletesítése és egyenletes arcbőr biztosítása. Erőteljes és univerzális szérum, amely értékes hatóanyagaival mindent megad a bőrnek, amire szüksége van a helyreállításához és regenerálásához. Egyedülálló, könnyű és hidratáló textúra, szuszpendált E-vitamin mikrogömbökkel dúsítva, antioxidáns és regeneráló hatású. Nézzük meg részletesen! A Collistar új széruma egy nagyon könnyű szerkezetű és nagyon finom szérum, alkalmas minden bőrtípusra. A szérum a két különféle ginzeng kivonat egyedülálló kombinációjával, nemcsak táplálja a bőrt, hanem védelmet nyújt a bőr sejtjeinek a külső agresszió által okozott káros hatásoktól is.
Hogy használom én? Miután alaposan megtisztítottam az arcom, először a pumpás adagoló segítségével két nyomás elegendő az ujjaimra, majd ezt szépen nem erős mozdulatokkal bemasszírozom az arcbőrömbe (illetve én használom nyakon és dekoltázson is). Magában is használható, viszont én ezután felteszem a nappali hidratálómat. Az elmúlt pár napban kipróbáltam, hogy eleve a krémembe kevertem bele a szérumból, így turbózva a hatását. Nekem tökéletesen bevált. Egy hónap folyamatos használat után az első amit mondani tudok róla, hogy nagyon-nagyon látványos a hatása! Én nappalra használom a bőröm szereti reggel a ginzenges ébresztőt. 🙂 Könnyed használat, gyors beszívódás, egészséges, friss, üde arcképet eredményez. Nagyon erős szépítő, feszesítő és ránctalanító hatással rendelkezik, valamint egyenletesebb lett a bőrtónusom. Ha tetszett amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is.