AVON januári kedvencek

Musk Freeze kölni
Ajándékba rendeltem, és nagyon örült neki aki kapta. Mindig is szerettem a hidegebb, fásabb illatokat, szerintem minden parfümkedvelő férfi számára „must have” darabnak számít. Igazi felüdülés, amikor valakin ezt érzem a 1 Million és az édes löttyök helyett. Ennél az illatnál az aquás, hidegebb irányvonal volt a cél, ami még mindig ritkábbnak számít a rengeteg édesebb, töményebb parfümök mellett. A parfüm fő alkotóelemei a jeges bazsalikom, borókabogyó, hegyi zsálya és friss tölgymoha. Ezzek elegyével a parfüm úgy friss és üde, hogy nem citrusos.  Hiába a hűsebb illat, beleszippantva nekem mégis a nyár, napsütés, tenger jut eszembe, friss, üdítő, férfias, kellő tartóssággal és hatósugárral, nevetségesen alacsony áron, gyönyörű szép és színű letisztult üvegben.

AVON Mark Show Glow szemfesték
Ez pont egy olyan termék, amit nagy izgalommal vártam, mert szeretem a fémes árnylatokat, ugyanakkor nehezebb dolgozni velük. Többszöri használat után bebizonyosodott, hogy ez egy egyszerű, hatékony sminkeszköz, amely egy perc alatt nagyszerű, ragyogó pillantást eredményez. A Show Glow termék egy kétvégű szemfesték intenzív, krémes, bámulatosan csillogó formulával. Igazi táskabarát darab, mellyel akár utazás közben is elkészíthető egy látványosabb smink. A krémes festék simán és egyenletesen kenhető, gyorsan szárad, nem kenődik, nem csomósodik, elég feltűnő, de bátran viselhető nappalra is. Bőrbiztos, nem irritáló a viselő számára, mint a legtöbb ilyen termék. Órákon keresztül tökéletesen tart a szemhéjon, meg se mozdul. Mindent egybevetve, ez egy nagyszerű termék, ha valami egyszerűt szeretnétek hozzáadni a szem smink repertoárotokhoz!

Színátmenetes sminkecset pirosítóhoz
Nagyon szeretem az összes Avonos ecsetet, könnyű velük dolgozni, mind nagyon puha, ugyanakkor amelyiknél kell, az tömött is. Már nagyon régóta használok többfélét is, időről időre lecserélem őket az újabb dizájnosakra, mint ahogy most is tettem. Pirosítóhoz szereztem be egy igen mutatós darabot. 🙂 Igazán csajos a kinézete, már a sminkasztalon is jól mutat, ez is előny, de persze a funkciója a lényeg.
Rendkívül puha, egy-egy nehezebben induló, fáradt reggelen kész felüdülés használni, emellett nagyon könnyen és szépen lehet vele felvinni pirosítót. Bronzosító és kontúr használatára is tökéletes, őszintén szólva én főként az utóbbira használom. Sehol egy kósza, eltévelyedett szál, pedig már többször kimostam. Nagyon meg vagyok elégedve vele, ha egy napon mégis történne vele valami, biztosan újra venném. Az AVON weboldalán részletes leírást találtok a termékekről és az összetevőkről!