Dr. Sante Anti Hair Loss termékcsalád | Teszt

Biztos, hogy előfordult már legtöbbetekkel, hogy egy mágikus bájitalt kívántatok, amitől egy éjszaka alatt megnől a hajatok. Azt sajnos el kell ismerni, hogy nincs olyan módszer, ami hatására ez meg is valósulhatna, de az tény, hogy léteznek olyan praktikák és termékek, amelyek gyorsítják a növekedés ütemét, vagy segítenek a hajhullás kezelésében. A hajhullás mind a nőket, mind a férfiakat érintő probléma. A hajhullás természetes folyamat és ha nem hullik ki 60-80 szálnál több, akkor nincs ok az aggodalomra. Efelett viszont érdemes tenni a folyamat visszafordítása érdekében.

Miért hullik a haj?
Az okok felfedezése nehéz lehet. Minden nap több száz apró dolog befolyásolja életünket és ezzel együtt hajunk, bőrünk, és körmeink állapotát is. A hajhullás okai lehetnek:

  • stressz
  • mechanikai behatások, sérülések
  • túl gyakori és intenzív hajmosás
  • alacsony vitamin- és ásványi anyag szint, étrend
  • hormonális problémák
  • helytelenül megválasztott hajápolási kozmetikumok

A haj éves növekedése körülbelül 12 cm, de érdemes ügyelni arra, hogy a haj erősítésével, egészségesebbé tételével kapcsolatos termékek használata napi rutinná váljon. Noha a hajnövekedés valódi okának és természetesen a hajhullásnak a meghatározása lehetetlen, számos dolgot megtehetünk a hajnövekedés előmozdítása érdekében. Ha a  hajhullás a normál tartományon belül van, vagy kissé meghaladja azt, akkor ezt még sikeresen megpróbálhatjuk kezeleni megfelelő hajhullás elleni kozmetikumok segítségével. Ma a Dr. Santé anti Hair Loss  termékcsaládról szeretnék írni Nektek, ami számomra nagyon ígéretes eredményeket mutat. Külön-külön is írni fogok a termékekről, de nem tulajdonítanám egy konkrét terméknek a hatást, mert kategórikusan nem lehet kijelenteni, hogy a sampon az ami segített, vagy éppen a hajolaj. Ez egy komplex folyamat, amit érdemes akár kúraszerűen, akár a mindennapokba beépítve használni.

Dr. Santé Anti Hair Loss hajápolási csomag: sampont, hajbalzsamot, olajat, maszkot és hajsparyt tartalmaz. Mindegyik összetétele ugyanazon hatóanyagokon alapul, maca-gyökér kivonat, csillagfürt mag, ásványi anyagok, aminosavak, amelyeknek köszönhetően hatásosabb és gyorsabb eredményeket érhetünk el használatukkal.

DR.SANTÉ ANTI HAIR LOSS hajnövekedést serkentő hajhullás elleni sampon
Magát a sampont gyenge, hajhullásra hajlamos hajra szánták. Hatásmechanizmusának alapja a haj és a fejbőr gyengéd tisztítása, hogy ne károsítsa a hajszálakat és a fejbőr regenerációjának felgyorsítása. A sampon rendszeres használata megelőzi a hajhullás korai tüneteinek kialakulását és fokozza a hajnövekedést. Mivel a sampon kemikáliákat nem tartalmaz, hajmosást követően a hajnak a tartása is erősebb lesz. Kis mennyiségű sampont kell felvinni a nedves hajra, amíg vastag hab képződik, majd langyos, nem forró! vízzel leöblíteni, szükség esetén megismételni.

DR.SANTÉ ANTI HAIR LOSS hajnövekedést serkentő hajhullás elleni balzsam
Kiegészíti a meggyengült haj napi ápolását. A balzsam vastag textúrájú, fehér, gyöngyházfényű. A tápanyagokban gazdag termék kifejezetten táplálja a hajat. A balzsamot a már megmosott, nedves haj teljes hosszában kell eloszlatni, kikerülve a hajtöveket. Pár perc után szintén langyos vízzel szükséges leöblíteni.

DR.SANTÉ ANTI HAIR LOSS hajnövekedést serkentő hajhullás elleni hajmaszk
Ez a termék könnyedebb állagú, mint a balzsam, nagyon kellemes illata van, támogatja a többi termék hatását – táplálja, hidratálja és simítja a hajat, nálam csodákat művelt. Kenjük be vele a már megmosott hajunkat és hagyjuk rajta legalább 10 percig, de ha biztosra akarunk menni, akár 20-30 percig is fennhagyhatjuk. Bő vízzel, jó alaposan mossuk le. A pakolás nemcsak a hajhullás csökkentésében segít, de a száraz és töredezett hajunk sokkal rugalmasabb, erősebb és fényesebb lesz. Imádom!

DR.SANTÉ ANTI HAIR LOSS hajnövekedést serkentő hajhullás elleni hajspray
A hajhullás elleni spray a kényelmes módja annak, hogy öblítés nélkül tápláljuk a hajunkat. Kiváló, ha ha nincs elég idő maszk felviteléhez, ami ugye öblítést igényel. 🙂 Használatát tekintve, a spray mind nedves, mind tiszta és száraz hajra egyaránt használható. 15-20 cm távolságról kell spriccelni, majd gyengéd mozdulatokkal bemasszírozni a fejbőrbe, nem igényel öblítést. Első használat után, még vizes hajjal feküdtem le aludni, reggel eszméletlen puha, egészséges tapintású volt a hajam, ráadásul semmi gubanc. Már ezért megérte, ha az eredeti hatásától most el is tekintek.

DR.SANTÉ ANTI HAIR LOSS hajnövekedést serkentő hajhullás elleni hajolaj
Ez az olaj a fejbőr ápolására, táplálására lett kifejlesztve, erősítő és hidratáló hatása nagyon látványos. A dobozban található egy kisebb pipetta, amely megkönnyíti a termék pontos alkalmazását. Kis mennyiségű olajat pipettával csöppentsünk az ujjainkra, majd nedves hajra vigyük fel és enyhe dörzsöléssel masszírozzuk be a fejbőrbe. Érdemes egy törölközőbe betekerni utána a hajat és várni minimum 20-30 percet, de én sokszor 1-2 órára is fenthagyom, ezután mossuk ki. A legjobb eredményt a termék heti kétszeri alkalmazásával lehet elérni.  

GREEN PHARMACY gyógynövényes hajelixír
Ez egy plusz termék amit a csomaghoz kaptam. Nem a Dr. Santé családhoz tartozik, de nagyon remek kis csodaszer. Gyógynövényeket tartalmaz, parabén és szilikonmentes, ami engem azonnal megvett. Ez egy fantasztikus termék, nagy rajongója vagyok. Hajmosás után, nedves hajra szoktam használni, de néha két hajmosás között is befújom vele a hajvégeket. Nagyon szépen kezeli a töredezést is, emellet a zsírosodó hajamnál egy nappal kitolta a hajmosást, ez is plusz pont!

Összegzés:
Vigyázzatok az egészséges táplálkozásra – ügyeljetek arra, hogy amit megesztek változatos és tápanyagokban gazdag legyen. Ne lépjétek túl a hajformázáshoz használt kozmetikumok mennyiségét. Ezenkívül mindig a hajtípusotoknak megfelelő hajápolási kozmetikumokat válasszatok. Ha a hajhullás problémájával küzdötök, próbáljátok ki a fenti termékekett, és Ti is tapasztalni fogjátok az áldásos változást.

Így egy hónap távlatából heti 2-3-szori használat után a tapasztalatom szerint nem a hajszálak mennyisége lett látványosan több, hanem az állapotában történt változás. Sokkal teltebbek a hajszálak és végre van tartása a hajamnak. Babahajak már kezdenek kibújni, de ehhez még mindenképpen időre van szükség. A hajnövesztő hatást egyébként már 4 hét után lehet tapasztalni, 3 hónapig ajánlatos használni utána érdemes 2 hét szünetet tartani majd megint elkezdeni.
Fontos megjegyezni, hogy mindenki hajszerkezete más, valakinél működik és valakinél nem. Ezt mindenkinek ki kell tapasztalnia, mert ami nekem jó nem biztos, hogy másnak is. Ettől függetlenül én szívből ajánlom a temrékcsaládot, és remélem Nektek is be fog válni.

A termékeket patikákban, vagy itt éritek el!

Ha tetszett amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is.