Debrecenben jártam a KIK-ben

Szerintem azt minden nő tudja, hogy a lakás berendezése egy olyan folyamat, ami soha nem ér véget. Mindig lehet találni valami újat, avagy lecserélni valami régit, esetleg átalakítani a designt, felturbózni, vagy csak éppen pont kellene egy pár új díszpárna, illatgyertya, esetleg egy új kisasztal,  ágyneműhuzat garnitúra, vagy épp meglátni egy cuki kis díszt, amit egyszerűen nem lehetett otthagyni. Én bármilyen apróságot veszek, otthon amikor azt kiteszem az új helyére, hatalmas örömnek élem meg, mert azt a kellemes érzést nyújtja, hogy szebb, gazdagabb lett tőle a lakásom. Amúgy is nagyon szeretem a lakásdekorációs tárgyakat, és a blogoldalam miatt időnként mindig beszerzek valami újdonságot, hogy még kreatívabb képeket készíthessek Nektek.

Csütörtökön Debrecenben volt dolgom, de mielőtt visszaindultunk volna Budapestre, betértem a debreceni KIK áruházba, ami aznap nyitott újra. Nyitási akcióként 10%-os kedvezménnyel várták a vásárlókat és ezt kihasználva be is szereztem jó pár terméket.
Az üzlet gyönyörű lett, hatalmas területen, szépen, tematikusan berendezett. Az eladók nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, még választani is segítettek, amikor nem tudtam dönteni két dísztárgy között. 🙂
Ami engem nagyon megfogott az új KIK üzletben, az az átláthatóság, a hatalmas választék, és a korrekt árak. Rengeteg színes és igencsak mutatós tavaszi dekorációs termék fogadott, persze, hogy nem bírtam megállni és egy kis idő múlva azt vettem észre, hogy már nem is fér semmi a kosaramba.
Nemrég szerettem bele a geometrikus, fémvázas teamécses tartókba, különösen a gyémánt alakút arany színben és természetesen ebből is találtam bőven választékot a KIK-ben. Készítettem nektek pár képet az üzletben: