TESZT | Zanzibár csodakozmetikumai

Ezúttal ismét a Zanza Cosmetics termékeiről hoztam nektek egy nagyon jó kis tesztet. Volt már szerencsém a termékeikhez, akkor is nagyon meg voltam elégedve velük és ez most sem változott.

JÁDE LUXUS TESTÁPOLÓ SHEA VAJ BAMBUSZTÉGELYBEN
Nagyon szimpatikus dolognak tartom, hogy a Zanza Cosmetics is forgalmaz bambusz tégelyben termékeket. Szerintem ez egy remek kezdeményezés. Na de miért is jó ez?
A bambusz egy közönséges növény, amelyet az emberek legalább 5000 éve használnak. A bambuszt már számtalan iparágban használják, mint például építőipar, textilipar, élelmiszeripar és az utóbbi időben már a szépségápolásban is. Ez egy gyorsan növekvő, fenntartható anyagforrás, amely segít a vállalkozásoknak a környezeti hatások csökkentésében és a tisztább, zöldebb bolygó előmozdításában. A bolygónk egyik leggyorsabban növekvő növénye, néhány óránként majdnem 4 centimétert képes növekedni. A bambuszcsomagolás használata a szépségápolásban számos előnnyel jár a termelők, a fogyasztók és a bolygó számára! Biztosak lehettek benne, hogy a bambuszba csomagolt termékek a legjobb választás a bolygó, ezáltal a ti számotokra is. A bambusz csomagolás biológiailag lebomló és komposztálható. A legjobb az egészben, hogy a bambusz egy nagyon rugalmas termék, amely lehetővé teszi, hogy luxuscsomagolást hozzanak létre, amelynek méltó és kiemelkedő helye lehet a piperepolcunkon. 
És akkor szeretnék beszámolni a testápolóról is. 🙂
A testápolót a shea vaj mellett 5 féle olajjal gazdagították, ami gondoskodik a bőr maximális ápolásáról. Az illata isteni! Valamilyen édességre emlékeztet, de nem tudok rájönni, hogy mihez hasonlít. A mindennapi tisztálkodáshoz én kézműves szappant használok, majd vizes bőrre viszem fel ezt a testvajat. Nem szívja be a bőröm azonnal, kell neki egy kis idő, de az illata és a hatása kárpótol. Nem irritálja a bőrömet, nem viszketek tőle, ami felüdülés számomra! Puha bőrt, hidratált érzést hagy maga után. Csodákat művel a bőrömmel, 10-ből 10 pontos!

RUBIN SHEA VAJ TESTÁPOLÓ MIX B5 PROVITAMINNAL
Mindig a tökéletes testápolót keresem, amely szépen hidratálja a bőrt, anélkül, hogy olajossá tenné, vagy nehéz érzést adna. Mivel szeretek új termékeket kipróbálni és sokat hallottam a shea vajról és annak bőrápoló előnyeiről, ezért ezúttal a shea vajjal dúsított testápolót teszteltem. Azt kell mondanom, hogy nagyon elégedett vagyok vele. Normál bőröm van, amely télre hajlamos a kiszáradásra.

Először is nagyon tetszik, hogy ez a testápoló különféle változatokban és méretekben kapható, így otthoni használatra és utazásra is tökéletes. Gazdag tápláló krém és a shea vaj kivonat keveréke gyönyörű ragyogást kölcsönöz a bőrömnek. Természetes, bőrazonos tápanyagokat tartalmaz és gazdag illóolajokban, amelyek elősegítik a bőr fokozatos javulását. Nagyon kellemes, gyümölcsös illata van, a gyümölcsök szerelmesei imádni fogják. A testápoló fehér színű és sűrűbb állagú. Könnyen kenhető, a sűrű textúra ellenére gyorsan felszívódik. Amint felszívódott bőrömet egyáltalán nem érzem tőle zsírosnak vagy ragacsosnak. Nagyon jól hidratál, rendszeres használat mellett a bőr sokkal simábbnak és sugárzóbbnak hat.

Rengetegszer hallom, hogy még mindig sokan rettegtek a szappan használatától, mert attól tartotok, az kiszárítja a bőrt. De vajon miért gondoljátok így?

Régóta elterjedt tévhit, hogy a szappan tönkreteszi a bőr savas védőburkát. Azonban ez a natúr szappanokra nem igaz, semmilyen szinten nem ártanak a bőrnek, ellenkezőleg, nagyon is jót tesznek. A természetes natúr szappan Ph-értéke csupán 9-10, vagyis lúgos kémhatású, ami nem árt a bőrnek, mivel rövid idő alatt a bőr visszaállítja a saját Ph –értékét. Az enyhe lógos kémhatásnak köszönhetően segíti a bőr öntisztulását, azáltal, hogy oldja a szarut, és puhítja a bőrt. Senkit sem szeretnék rábeszélni a szappan használatára, ha azt ő maga nem akarja, inkább csak választási lehetőséget kínálok ezzel az írással!

Az igazán jó kézműves natúr szappanok, természetes anyagokból készülnek, növényi olajakat, vajakat, gyógynövénykivonatokat tartalmaznak, 100%-os illóolajjal illatosítják őket  és minden környezetet szennyező segédanyagtól mentesek.
Mai írásomban három szappant hoztam nektek, mindhárom más és más összetevőkkel bír és különböző feladatok elvégzésére hivatott. Közös alapanyagaik az ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag kókuszolaj. A szappanok 100 grammosak, se nem kicsik, se nem túl nagyok, kifejezetten kézreállnak, kényelmesen elférnek a tenyerünkben.

A Miss Zanza szappan púderes illatának köszönhetően remekül megidézi a nyár hangulatát még a hidegebb őszi napokon is, emellett a benne lévő rózsaszín agyag szépen tisztítja a bőrt, csökkenti a stressz okozta károkat, ami a bőrünkön is nyomot hagy. Az olívaolaj, kakaóvaj, szójaolaj, mangóvaj pedig remekül hidratál. Nagyon jó krémesen habzó szappan, használata után nagyon finom puha érzésű a bőr és még órákkal később is lehet érezni remek, de nem túl tolakodó illatát.

A Berry Dream szappan hatását tekintve egy igazi csoda. Tőzegáfonyát tartalmaz, amely flavonoid, vitamin, ásványi anyag és nyomelem tartalma miatt erősen antibakteriális és antioxidáns hatású. Segít a hámképzésben, kókuszolaj tartalmának köszönhetően pedig finoman ápolja a bőrt. Mesésen finom habzása van, édes, tiszta illattal, amely elég gyengéd a legérzékenyebb és legfinomabb bőr számára is. Aki természetes, ugyanakkor egy igazán finom szappant szeretne, annak remek választás, én teljesen odavagyok érte.

Ylang Ylang szappan
Ylang ylangot már évszázadok óta használják a szépségápolásban, mert tökéletes gyógymódként szolgál a fáradt bőr esetén, amikor szükség lehet valami nyugtatóra. Segít az alvásban és ne feledjük, néha bőrünknek is pihenésre van szüksége! Antibakteriális hatásának köszönhetően nem csupán a sebek fertőtlenítésére, de az aknét okozó baktériumok elpusztítására is tökéletesen használható. Tengeri fű tartalmának köszönhetően remekül tisztít! Kellemes használni, pont jó a mérete, nem darabosodik, csodásan, krémesen habzik, finom illata van, ami mindig belengi a fürdőszobámat. Nem kell belőle sok, így gazdaságos és az összetevői is kifogástalanok. Szó szerint a kedvenc szappanom lett, pedig rengeteg szappant próbáltam már az elmúlt években.

A termékeket itt éritek el. Ha tetszett amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is.