Sofia Michelle Natúrkozmetikumok

Sziasztok!
A mai napon a Sofia Michelle natúrkozmetikum termékekről olvashatjátok a véleményem. Még Karácsony előtt kaptam a csomagot tesztelésre, amit még egyszer köszönök szépen. A Sofia Michelle termékek legfőbb jellemzői, hogy kézzel készülnek, a cég nem teszteli a termékeit állatokon, nem mesterséges alapanyagokból készülnek, mesterséges színezék -, illatanyag -, és parabénmentesek, valamint SLS- és alumíniummentesek.

Vegyesen érkeztek arc- és hajápoló termékek, kezdjük a Citromos Kímélő Samponnal. Kellemes, friss citromillata van, ezt az illatot el tudnám képzelni testápolóban és tusfürdőben is, mert ad egy energetizáló érzést.  SLS mentes samponról van szó, azaz nincs benne az-az összetevő, ami rendkívül habzóvá tesz egy sampont, ugyanakkor irritálhatja is a bőrt. Első mosáskor gyakorlatilag egyáltalán nem habzik, de erre számítottam, pontosan a fentebb írtak miatt. Második mosásnál már habosabb, de nekem sajnos nem adja meg azt az érzést, hogy valóban rendesen megmostam a hajam, az illata viszont isteni, és az tény, hogy tényleg nem szárítja a hajat.

Nézzük az arcápolási termékeket. A shea vajas arctisztító tej mandulaolajjal és damaszkuszi rózsavízzel az egyik kedvencem a márkától. Jellegzetes, erősebb illata van, viszont nekem ez az illat nagyon kellemes. Hatását tekintve tökéletesen elégedett vagyok vele, mert hatékonyan távolítja el a sminket és használata után tökéletesen tisztának éreztem az arcomat. A másik termék egy nagyon könnyű arcszérum hyaluronsavval és argánolajjal, Gyorsan, maradéktalanul beszívódik és nincs ragacsos érzés utána. Smink alá és éjszakára is használtam, könnyed, géles állaga és finom illata van. Nem fényesedik tőle a bőröm, kis mennyiség is elegendő belőle. A harmadik termék pedig a Shea vajas arckrém, amely egy valóban tartalmas, sűrűbb krém, a sheavaj mellett, olyan összetevőket is tartalmaz, mint sárgabarackmag olaj, kókuszolaj és damaszkuszi rózsavíz. Illatát tekintve nagyon kellemes, enyhén rózsás, finom illat. Nekem ez a krém éjszakára vált be, mert nappalra nehéznek érzem smink alá, lassabban is szívódik be. Ezek a tulajdonságai viszont éjszakára nem zavarnak, így lefekvés előtt bekenve a bőrt van ideje beszívódni és reggelre egy sokkal puhább, hidratáltabb bőr fogad.

A csomagban volt még két macaron tégelyes termék is. A sárga tetejű rögtön nagy kedvenc lett, egy hatékonyan tápláló ajakbalzsamot rejtett magában, a zöld pedig egy jó kis kézkrémet. Az ajakápolók terén nagyon kritikus vagyok, mert csak kevés termék az, ami megfelelő hidratáltságot tud nyújtani a szokásos vazelines érzés nélkül. A Macaron Méhviaszos ajakbalzsam tele van olyan összetevőkkel, amik segítenek táplálni az ajkainkat. A termék tartalmaz mandulaolajat, kókuszolajat, sheavajat, valamint méhviaszt. Csomagolása táskabarát, így én hordom is magammal, ajánlott naponta 4-5 alkalommal használni. Tartós, hidratál, nem hagy viaszos réteget a számon, sokszor egy idő után már nem is érzem, hogy viselem, emellett viszont tökéletesen puhít és hidratál. Télen kiemelt szerepet kap a kézápolás és szerintem fontos, hogy a nap folyamán többször is be tudjuk kenni kezeinket. Ahogy már fentebb írtam, ezek a cuki kis macaron csomagolások abszolút táskabaráttá teszik a terméket, így ezt is az előnyére lehet írni a Shea vajas kézápoló krémnek. Illata mennyei, gazdag krém, jó munkát végez, szépen gyógyítja a kiszáradt bőrt, illetve nagyon puhává teszi a kezet. Volt még a csomagban egy csillag formájú, intenzív levendula illatú szappan, ami szerintem nagyon ötletes ajándék is lehet. A termékeket itt tudjátok megvásárolni!