Ismerkedés az Olive&Oliva termékeivel

Azért is szeretek blogot írni, mert így lehetőségem van arra, hogy olyan márkák termékeit próbáljam ki, amiket eddig nem ismertem, vagy magamtól nem feltétlenül találtam volna meg. Így történt ez az Olive&Oliva termékeivel is, melyekhez Barbara jóvoltából jutottam hozzá. Barbara a szintetikus, „műanyag” termékeket szerette volna lecserélni természetes kozmetikumokra, majd sok-sok kísérletezés után, megszületett a szenvedélyből és egy vegyészmérnök segítségével az Olive&Oliva. A webshopon természetes szappanokat, testvajakat, arc-és ajakápolókat is forgalmaznak. Ki szeretném emelni, hogy a termékek kézzel készülnek, magas minőségű, természetes anyagokból állnak, és nem tesztelik azokat állatokon.

Almond Cookie Marzipan Szappan
(1.390 Ft/100 gr)
Egy natúr kozmetikum esetében nagyon fontos számomra, hogy tényleg ne tartalmazzon szintetikus illatanyagot. Több olyan szappannal találkoztam már, ami ugyan natúr szappanként szerepelt, de mégis valamilyen mesterséges illatanyagot tartalmazott és mesterséges színanyagokkal tették azt látványosabbá. Az Olive&Oliva termékei esetében ez nem így van.  Ha valami különlegesre vágytok, próbáljátok ki az natúr szappanok közül a mandulás-marcipános szappant, tuti, hogy nem fogtok csalódni benne.  Amit azonnal érezni fogtok, az a mennyei illata. Nehezen tudtam én is megállni, hogy ne szagolgassam, ahányszor csak a fürdőszoba közelébe mentem. 🙂 Méreténél és alakjánál fogva kényelmes használni, habja nagyon finom, egyáltalán nem szárít, bőrömet pedig puhává és bársonyossá varázsolta.

Good Morning és Dreaming Of Provance testvaj
(2.190 Ft/100 gr)
A Dreaming Of Provance testvaj állagát tekintve közepesen kemény, sűrűbb állagú testvaj, könnyen kenhető. Ugyanakkor gyorsan beszívódik a bőrbe, nem hagy maga után ragadós érzést, nagyon jól hidratál. A levendulás testvajat lefekvés előtt használtam, de még másnap is éreztem, hogy simogatni valóan selymes a bőröm. Az illatát imádom, de nálam a levendula gyakorlatilag bármilyen formában jöhet, mert az egyik kedvenc illatom.
Nézzük a másik terméket. Ahogy a neve „jó reggelt”, így én reggel kezdtem el használni. Az illata szolidan kávé illatú, nem tolakodó, ugyanakkor nagyon fincsi, talán a legmegfelelőbb jelző rá, az igazi tejeskávés illat. Állagra egy keményebb, sűrűbb termékről van szó, először azt hittem sokat kell várnom, hogy beszívódjon, és inkább éjszakára lesz nyerő, de nem így lett. Pár perc elég volt hozzá, és már öltözhettem is. Az biztos, hogy nagyon sokáig elég lesz, mert egy kevés is elég ahhoz, hogy megfelelően el tudjam oszlatni a bőrömön. Nagyon lágy, puha érzetet biztosít.

Luxury Green Szérum
(6.390 Ft/30 ml)
Amit a márka ígér:

  • bármely típusú, de különösen a száraz arcbőr ápolásában és tisztításában,
  • a fakó, sápadt, élettelen arcbőr ápolásában,
  • minden bőrtípusra alkalmazható, a hialuronsav jótékony hatása miatt: az első megjelenő ráncokra, szemkörnyék ápolására, érzékeny, törékeny bőr ápolására,
  • késlelteti a ráncok megjelenését.

A bőrápolási rutinom fontos része a speciális szérumok, arcolajak használata. Ezt a szérumot már két hete használom, és nyugodtan mondhatom, hogy nagyon meglepő az eredmény. Abszolút meg tudom erősíteni a fentieket! Egy lágy, zöld szérum, mely valóban azonnal táplálja és vitalizálja a bőrt. Sokkal teltebb, frissebb lett az arcbőröm, illetve a megjelenő pici mitesszereket is megnyugtatta, majd eltüntette. Mindezek mellett úgy felturbózta az arcom, hogy pár nap után csak néztem a tükörben, hogy hoppá. Egyszerűen nem győzők betelni a hatásával! Naponta kétszer használom, reggel arcmosás után, mert alapozó alá is tökéletes, egyáltalán nem teszi olajossá a bőrt. Este pedig miután lemosom a sminket, alaposan bemasszírozom a bőrömbe, és ennyi az egész. Amit használat után először ti is észre fogtok venni, az az, hogy már 1-2 nap után egységesebb lesz a bőrötök tőle, tapintásra pedig olyan érzetet nyújt, mintha frissen lenne radírozva.
Összegezve: nagyon elégedett vagyok ezzel a szérummal, a bőröm rendkívüli módon szereti, ez lett az aktuális kedvencem. 

Magic Glane Arckrém
(4.190 Ft/30 ml)
Csomagolása nagyon exkluzív, adagolójának köszönhetően pedig nem kell belenyúlni a krémbe. Én nagyon szeretem amikor ezzel a megoldással találkozom arckrémeknél, mert így tényleg higiénikusan tudom használni.
Főbb hatóanyagai: százszorszép olaj, ligetszépe olaj, cabernet kivonat, koffein, acmella kivonat, E-vitamin, és Q10 koenzim.
Arcápolási termékek terén nagyon kritikus vagyok, mert a bőröm kombinált és érzékeny is, kipirosodásra hajlamos. Sok terméket kipróbáltam már és azt megígérhetem, hogyha az én tesztemen átmegy, akkor az érzékenyebb bőrűek sem fognak csalódni.
Állaga könnyed, nagyon hamar beszívódik a bőrbe, könnyű felkenni, eloszlatni az arcbőrön, de mégis egy gazdag krémről van szó. Napközben használtam, az arcomon és a nyakamon, körkörös mozdulatokkal bemasszírozva.
A cabernet kivonatnak köszönhetően késlelteti a bőr ráncosodását és fokozza a bőr rugalmasságát, ligetszépe olaj tartalma pedig serkenti a sejtnövekedést, ezzel a bőr regenerálódási folyamatát segíti,és rugalmasságának megőrzésében is részt vesz.  Használat közben azt vettem észre, hogy az apró ráncok kisebbek, vékonyabbak lettek, a bőröm viszont megtelt élettel, hidratáltabb lett. Az pedig, hogy mindez csakis természetes összetevőkkel érhető el, csak hab a tortán.

A termékeket ITT tudod megvásárolni!

Tetszett a cikk? Kövess az Instagram oldalamon is.