Essence újdonságok ősz/tél – 2019

Nemrég mutattam meg Nektek a Catrice 2019 őszi/téli újdonságait, de a másik kedvenc dekorkozmetikai márkám az Essence is remek újdonságokkal készült az új szezonra. Függetlenül attól, hogy csillogó szemsminket, lenyűgöző szempillát vagy szuper ajkakat szeretnétek – az új 2019 Essence őszi/téli kollekcióval garantált a változatosság. Vegyük például a Crystal Power vonalat olyan termékekkel, amelyeket kristályok és drágakövek inspiráltak, a színekkel, textúrákkal és gyönyörű csomagolással rögtön kedvet csinálnak a mindennapos sminkeléshez. A blogbejegyzésben szereplő újdonságok mindent tartalmaznak, amit a smink szerelmesei csak kívánhatnak.

Essence Perfect shine rúzs
Ha gyakran olvassátok a blogomat, akkor tudjátok, hogy szeretem az igazán jól hidratáló rúzsokat. Az Essence Sheer and shine rúzsok voltak a kedvenceim, ezért nagyon megörültem amikor megláttam, hogy az újdonságok között ismét egy hidratáló rúzspaletta jelent meg. Ha száraz ajkaitok vannak, mint nekem, akkor tudjátok, milyen nehéz megtalálni a jó, kényelmes és tápláló rúzst.
Két árnyalatot teszteltem a 02-est és a 03-ast. Mindkettőt nappali sminkhez javasolnám, nagyon szép színük van, nem túl tolakodóak. A rúzs formula szuper krémes, könnyen felvihető az ajkakra és nagyon simán lehet eloszlatni. Határozottan tökéletes rúzs mindenkinek, akinek száraz ajka van és nem szeretne a rúzs alá még külön ajakápolót használni. Nagyon szeretem ezeket a rúzsokat, szerintem nagyon kényelmesek és az ajkakon is jól mutatnak. Azt javaslom, hogy próbáljátok ki az új Essence Perfect shine rúzsokat, ha szeretitek a krémes és kényelmes rúzsokat.

Contouring Duo paletta
Ez a vegán duó kontúrozó paletta az arc kontúrozásához két színváltozatban érhető el, lehetővé téve, hogy a különböző bőrtónusokhoz is illeszkedjen. A két matt árnyalat a puha textúranak köszönhetően könnyen felvihető és jól keverhető a bőrön. A világos szín használható akár egyedül vagy a sötét árnyalattal kombinálva is a kifejező megjelenés érdekében.

Highlighter és pirosító
Az előző matt pirosítót váltotta ki az új generációs szaténos pirosító, mely lágyabb, kellemes por textúrával rendelkezik. Erősen pigmentált és könnyen keverhető. Különféle módokon használható, a smink alatt összekeverve alapozóval vagy az arc azon részein alkalmazva, amelyeket hangsúlyozni szeretnénk. A highligher pedig könnyű ragyogást, hosszútávú fényt ad, amelyet olyan finoman vagy feltűnően alkalmazhatunk, amennyire csak szeretnénk.

Crystal power pirosító & highlighter paletta
Az Essence palettája szuper csinos, a csomagolás nagyon aranyos, jó minőségű, és nagy tükör van benne, ami tökéletes utazáshoz is. A leírás szerint ez a paletta a kristályok erejét nyújtja 4 inspiráló színben, melyek pirosítóként és highliterként is működnek. Nagyon eltalálták a színválasztást, szép csillogást lehet velük becsempészni a napi sminkelési rutinba. Az árnyalatokat drágakövek ihlették, szuper puha textúrájúak és könnyen beleolvadnak a bőrbe. Ez a paletta lehetővé teszi, hogy előhívjuk a merészebb énünket. Pigmentációt tekintve igen erős, ezért érdemes óvatosan bánni az ecsettel. 🙂 Az összes árnyalat csillogó és ragyogó. Az Essence csodálatos munkát végzett, határozottan ajánlom.

Crystal power szemhéjpúder paletta
Ez a szemhéjfesték-paletta biztosítja a napi pozitív rezgések mennyiségét és a szemek csakúgy ragyognak tőle, mint a kristályok. A paletta nyolc erősen pigmentált szikrázó színből és egy matt árnyalatból áll. A puha textúra ecsettel vagy ujjakkal is könnyen felvihető és könnyen keverhető. Függetlenül attól, hogy a rózsa arany, a zöld, a kék vagy az irizáló fehéret választottam aznapra – ez a paletta ragyog a szemeimen. Javaslom azoknak is ezt a palettát, akik  nem szeretnének sok szemhéjfesték-palettába befektetni, sokféle érdekes színt kínál, és könnyen viselhető napi árnyalatok is találhatóak benne.

Szemhéjpúder
Két árnyalatot teszteltem: „morning glory-” és „rich beach”. Szeretem viselni, kényelmes, nem potyog. Nagyon selymes a felülete, olyan jó pihe-puha. Sokféle árnyalatban kapható, az irizáló hatás miatt szerintem mindenképp érdemes lecsekkolni, mert vannak köztük nagyon szép színek. Erősen pigmentált, tartós alap nélkül is. Van hogy ujjal használom, ilyenkor intenzívebb hatást lehet vele elérni, de még így sem tolakodó a végeredmény és könnyű eldolgozni is. Vagy épp egy ecsettel finom lapogató mozdulatokkal felviszem valamelyik színt, elsatírozom a szélét, így eldolgozva kevésbé feltűnő és remekül használható nappali sminkhez is. Meg vagyok vele elégedve. Biztos, hogy beszerzek belőle még más árnyalatot is.

What the fake! dúsító & hosszító szempillaspirál
Szerintem azt mindenki tudja, hogy az Essence nagyon erős szempillaspirálok tekintetében. Volumizáló és erősítő szempillaspirál az ergonómikus, mandula alakú kefének köszönhetően mind a felső, mind az alsó szempillákat tökéletesen el lehet érni vele, a speciális szálaknak köszönhetően pedig  lélegzetelállító hosszúságot és kifejező volument lehet elérni. Ha szeretitek a szuper volumenű, nagy és merész szempillákat, akkor próbáljátok ki ezt a szempillaspirált, szinte biztos vagyok benne, hogy szeretni fogjátok.

Shine shine shine szájfény
Sosem várok túl sokat egy szájfénytől, mert nem “épül” bele a szánkba mint mondjuk egy matt rúzs, helyette egy kellemes fényt vagy csillogást ad neki. Ebben az esetben viszont kellemesen csalódtam, nagyon kellemes az illata, masszív termék, gyönyörű ragyogást biztosít az ajkaknak, ami életet visz a fáradt arcba. 🙂 Bő 3-4 órát kibír evés ivás nélkül, utána kezd eltűnni a csillogás, de ez szerintem így is több, mint amit általában egy szájfénytől el lehet várni. Érdemes bedobni a táskába, magunkkal vinni, hogy felfrissítsük ajkainkat. Nagyon megszerettem, mert tényleg shine shine shine. ☺

A termékeket megtaláljátok a drogériákban. Ha tetszett amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is.