Egyedi ajándékötkletek a Kreativator oldalról

Sokszor év közben egy csomó ötletünk támad, hogy szeretteink milyen ajándéknak örülnének a legjobban, de mégis amikor itt az ajándékozás ideje, akkor jön a kétségbeesés, mert amikor tényleg szükség lenne rá, semmilyen kreatív ötlet sem jut az eszünkbe. Hogy egy kicsit segítsek és inspiráljalak titeket, készítettem egy ajándéklistát személyre szabott ajándékokból.

A kreativator.hu oldalán nagyon sok szuper dolgot lehet egyedileg tervezni, több ezer minta közül lehet választani és roppant egyszerű az egész folyamat. Én ugyan nem ajándékot készítettem, hanem magamat ajándékoztam meg ezzel a jópofa egyedi tervezésű női pulcsival.

Az oldalon nagyon könnyű volt megterveznem a pulcsimat. Kiválasztottam az internetről azt a képet amit viszont szerettem volna látni, majd a tervezőprogrammal, gyakorlatilag 3-4 perc alatt készen is voltam vele. 3 nap múlva pedig már meg is érkezett a kész termék. A minőségével nagyon meg vagyok elégedve, tényleg olyan amilyet szerettem volna és a felső anyaga is nagyon kellemes. Jó választás volt.

Egy finom tea nagyot tud dobni a hangulaton, tompítani tudja az őszi szürke hétköznapok okozta depis állapotot, pláne ha valami igazán különleges, egyedi bögréből isszuk. Nekem ez a cuki fánk tetszett meg nagyon. 🙂

Népszerűek az egyedi gyártású pólók, mert sokan a boltokban nem találják a személyiségükhöz passzoló darabokat és nincs olyan mintával ellátva a ruha, amilyet szeretnének. Édasanyáknak kiváló lehet ez a darab.

Azért rohanunk, hogy ne maradjunk le a fontos dolgokról, vagy azért maradunk le a fontos dolgokról, mert rohanunk? Egy egyedileg tervezett határidőnaplóval vagy jegyzetfüzettel mind a túltervezést mind pedig az ezzel járó hajszoltságot is lehet csökkenteni.  

Egy jó alváshoz, vagy bekuckózós olvasáshoz már csak egy jópofa párna hiányzik. A pihe-puha párnákat fényképpel, kedves idézetekkel vagy akár vicces feliratokkal is kérhetitek.  

Remélem sikerült pár hasznos ötletet adnom az ajándékozáshoz. Ha tetszett amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is.