HerbArting | Bőrápolás természetesen

Nemrégiben egy hazai márka, a HerbArting természetes alapanyagokból készült kozmetikumai érkeztek hozzám tesztelésre. Már korábban is ismertem a márkát, natúrkozmetikumokat gyárt, a gyógynövényeket és a bio összetevőket helyezi előtérbe, termékeik 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek, tehát nem tartalmaznak káros vegyszereket, kémiai adalékanyagokat, kőolajszármazékot, illatanyagot, színezőanyagot és más mesterséges összetevőket sem. Ezzel természetesen nálam már ekkor belopta a szívembe magát ez a márka.

Én hiszek abban, hogy káros anyagok nélkül is eredményesen, hatékonyan ápolhatjuk a bőrünket. Szabó-Vida Zsófia a HerbArting megálmodója gyógynövény szakon végzett kertészmérnökként, így kétség sem férhet hozzá, hogy a legmegfelelőbb szaktudással készülnek a termékeik. Minden egyes terméket saját receptúra alapján készítenek, főként gyógynövényekből, mindig szemelőtt tartva a természetességet és a legmagasabb minőséget.

HerbArting kávés arclemosó
(2.790 Ft/100 ml)
Lazább, gélesebb állagú arclemosó, telis-tele apróra darált kávészemekkel, ami nemcsak tisztít, de egyben enyhén radíroz is, ezzel is fookozva a frissítő élményt. A kávé elég erős antioxidáns, a hozzáadott E-vitamin pedig segíti a stressz, az UV-sugárzás és a fáradtság okozta szabadgyökképződés ellensúlyozását, ezért érdemes nem csak arclemosásra használni ezt a terméket, hanem felkenve 5-10 percig az arcon is hagyni, hogy jobban ki tudja fejteni hatását. Mindenképpen csak ajánlani tudom ezt a fajta alkalmazását, mert nagyon puha és friss lett tőle a bőröm. Reggel kifejezett áldás, segít felébreszteni, és üdévé tenni a bőrt.
Nagy kedvencem lett, egyrészt mert imádom a kávé illatát, másrészt mert szeretem az esti fürdés közben lemosni az arcom és ez a szuper kis készítmény tökéletes erre is. Az illata valami mennyei. nálam 10/10.

HerbArting kávés tusfürdő
(4.490 Ft/250 ml)
Szeretem az egzotikus dolgokat a fürdőszobapolcomon és ez a termék pontosan ilyen. Ebben a kávés tusfürdőben a Nikifor’s Cofee Shop ütős és egyedi kávéja található meg.
A tubust kinyitva enyhébb kávé illata van, de amikor fürdök vele, ez átmegy egy nagyon intenzív és olyan “eredeti” kávé illatba. Nem az a mű tusfürdő illat, hanem egy nagyon kellemes, de nem zavaró, fullasztó illat. Zseniális! Krémes, sűrűbb állaga van, nálam olyan érzés, mintha tusfürdő, és egy enyhébb bőrradír találkozásából született volna meg. Reggeli zuhanyzáshoz, vagy a nyári forróságban felfrissüléshez igazi „must have” termék! Radírozó szemcséinek és a kávé jótékony hatásának köszönhetően, extra puha, és nagyon, de nagyon jó tapintású lesz tőle a bőr. Testápoló használatára nincs utána szükség, abszolút ellátja ezt a feladatot is.

HerbArting Regeneráló szérum
(5.890 Ft/20 ml)
Csodálatos az összetevőlista (Búzavirág-víz, Körömvirág-olaj, Zabselyem, Karbamid,  E-vitamin, A-vitamin) és ehhez méltán a hatása is remek. Nyári használatra fejlesztették ki, hogy a nap káros sugarai okozta hatást mérsékelje és segítse a bőr regenerálódását. Az illata finom, visszafogott, kicsit gyógynövényes, de semmiképpen sem nevezném unalmas natúr illatnak. Egy alapos arctisztítás után, mind lefekvés előtt, mind reggel, még sminkelés előtt szoktam felkenni és csak rózsavizes permetet teszek alá. Pipettás kiszerelésének köszönhetően higiénikusan és tökéletesen adagolható, elképesztően üde és friss lesz tőle a bőr. Ezt minden bőrtípusra bátran ajánlom, annyira könnyed, hogy szó szerint pár másodperc alatt felszívódik és nem hagy semmilyen zavaró réteget. Abszolút kedvenc!

HerbArting Vitalizáló krémpakolás
(3.890 Ft/50 ml)
Fő alapanyaga a vörös agyag, amelyről köztudott, hogy gyulladáscsökkentő, összehúzza a pórusokat, remek méregtelenítő, javítja a vérkeringést, emellett a szennyeződéseket is maradéktalanul eltávolítja a pórusokból. A hozzáadott B3 vitamin felel a bőrtónus javításáért, a kókusz-tejpor pedig vitaminokkal látja el a bőrt, ezáltal táplálva azt.
Kissé lágyabb a textúrája, ezért nagyon könnyű felvinni és eloszlatni a bőrön. Nagyjából 10-15 perc alatt szépen ki is fejti hatását, nem húzza, nem feszíti a bőrt. Ez az a maszk amitől biztos, hogy bőrünk megnyugszik a stresszes hétköznapokon és egy egészséges, egységes textúrájú bőrt kapunk már pár használat után is. Kombinált bőrtípúsra kifejezetten ajánlom, mert nagyon szépen szabályozza az olajosodást a bőrön.

A termékeket itt éritek el.

Ha tetszett amit most tőlem olvastatok, tartsatok velem legközelebb is.